Брокерски срещи B2B с Румънски фирми от Констанца и Галац (6 Август 2014)

Brokerage Event

Brokerage Event

Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”, тази година ще се проведе от 5 до 9 август 2014 г. в СК Простор , гр. Добрич.


Заради съчетанието на добрите традиции и новите възможности, които се предлагат на изложители и клиенти, то е предпочитано пазарно събитие и един от най-авторитетните форуми в бранша.
Изложението е своеобразен индикатор за икономиката на страната и катализатор за българските производители и потребители доколко са се приближили към стандартите на Европа и света.
Тематиката на „ Селското стопанство и всичко за него” – 2014 включва eдрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, хранително-вкусовата промишленост и фуражното производство, селскостопански инвентар, парници и оранжерии, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, опаковъчна техника и аксесоари, сушилни инсталации, семена и посадъчен материал, хранителни изделия, ветеринарно-медицински препарати,специализирана литература и други.

Към богатата съпътстваща програма, Enterprise Europe Network – Добрич (България) към Търговско-промишлена палата Добрич се включва с организиране на:

Бизнес-срещи по предварително заявени интереси – 06.08.2014, 10:30 часа

Брокерски срещи B2B, заедно с Камарата за индустрия, навигация, търговия и селско стопанство Констанца и С.Ц. ИПА С.А. Галац (Румъния)

Място: СПОРТЕН КОМПЛЕКС “ПРОСТОР” – семинарна зала, гр. ДОБРИЧ

Връзка за регистрация онлайн за бизнес-срещите:
http://goo.gl/uHbHf0

За повече информация:
Enterprise Europe Network – Добрич – телефон 058 601472
Татяна Гичева и Георги Колев

Повече информация относно мрежата Enterprise Europe Network:

http://een.dobrich.net/?page_id=304