Оферти от Палермо, Италия

БЮЛЕТИН С ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИТАЛИАНСКИ ФИРМИ УЧАСТВАЛИ В  МИСИЯ ЗА РАСТЕЖ В ПАЛЕРМО, ИТАЛИЯ И С ИНТЕРЕС ЗА БИЗНЕС С БЪЛГАРИЯ


ФЕРАРА ФРАНЧЕСКО ПАОЛО, ВИЛАРОСА,  ИТАЛИЯ

Малко предприятие занимаващо се с отглеждане на маслини по устойчиви земеделски методи и управление на маслобойна за добив на студено пресован зехтин търси пазар за своите продукти. Предприятието също е и консултантска фирма в сферата на иновациите, опазването на околната среда и др.

ЕТНА ХАЙТЕК, КАТАНИЯ, ИТАЛИЯ

Дружество със седалище в Сицилия се занимава с предоставяне на мащабни ИКТ проекти за публичния сектор (социални служби, здравеопазване, мобилност, сигурност, околна среда и Гражданска защита, устойчив растеж). Фирмата също активно участва в изследователски проекти подкрепяни от италианското правителство и Европейската Комисия. Фирмата също е специализирана в развитието на софтуерни приложения и изработка на ИТ платформи за здравеопазване, социални грижи, мобилност и опазван на околната среда.

Фирмата търси ИТ партньори, крайни потребители и заинтересовани страни, които имат интерес към продуктите на фирмата. Фирмата също търси да бъде партньор по Хоризонт 2020

МОБИЛИ ПАДОВАНО, БАГЕРИЯ, ИТАЛИЯ

Фирмата се занимава производство на мебели за дома, за кухнята, спалнята и хола. Фирмата също предлага голямо разнообразие от осветителни тела. Фирмата също организира и сватбени тържества. Продуктите се отличават с високо качество. Фирмата търси заинтересовани страни – хотели, офиси и фирми заинтересовани от висококачествени продукти от дърво.

РЕТЪРН СЪРВИЗ КОНСУЛТИНГ, ПАЛЕРМО, ИТАЛИЯ

Фирмата е специализирана в дизайна и разработването на мобилни приложения и интернет страници. Възможностите на фирмата са от дизайна до програмирането, от изучаването то възможните решения. Фирмата е лидер в графичния дизайн с повече от 20 години опит. Фирмата търси клиенти за своите услуги и предлага изработка на специализирани интернет страници и решения.

ТРИППЪЗЕЛ СНЦ, ПАЛЕРМО, ИТАЛИЯ

Фирма от Италия е специализирана в предоставянето на входящи пътувания до Сицилия. Фирмата предоставя и консултации в сферата на туризма. Фирмата търси заинтересовани страни (туристически агенции, тур оператори), които да продават пакетите за пътуване или да организират събития в Сицилия.

ДАРЕ ГАМБЕ АЛЛЕ ИДЕЕ, ПАЛЕРМО, ИТАЛИЯ

Фирма занимаваща се с управление на проекти и консултантски услуги за Министерства, публични и частни фирми предлага своите услуги на заинтересовани страни. Фирмата търси още възможности за разширяване на взаимоотношенията между ЕС и Китай. Фирмата е способна да предложи много добри познания по Европейските програми и обявленията за проектни предложения.

АРК АРДЖЕНТО, ПАЛЕРМО, ИТАЛИЯ

Италианска фирма занимаваща се производство на ръчно рисувани шалове върху коприна и други фини материали търси партньори за разпространение, дистрибутори, бизнес партньори, достъп до нови пазари, както и да развива сътрудничество с фирми от България.

ДЖУЛИАНА ДИ ФРАНКО ДЖОЕЛИ, ИТАЛИЯ

Фирма изработваща бижута с марката ДжулианаДиФранко от злато, сребро и други скъпоценни материали с естествени цветове търси дистрибутори и специалисти по злато в България. Фирмата търси още онлайн магазини желаещи да продават продуктите, както и вериги магазини занимаващи се с търговия на подобни продукти.

ГРУП ОМЕГА, СИРАКУЗА, ИТАЛИЯ

Водеща фирма в проектирането и изграждането на телекомуникационни съоръжения и съоръжения за сигурност в публични и частни сгради търси заинтересовани страни за нейните решения. Фирмата гарантира, че след внедряването на решенията, целият процес ще е по ефективен и продуктивен.

Фирмата би искала да се свърже със специалисти в сектора на ИКТ и/или малки фирми, които вече работят в сектора, за да установят връзка с агенти и партньори, което ще позволи на фирмата да разшири своето портфолио и клиенти чрез износ.

КОЛОР ДЕЛ СОЛЕ, ВИЛАГРАЦИЯ ДИ КАРИНИ

Фирмата е специализирана в производство и продажба на тениски за мъже, жени и деца, плажни кърпи, плажни чанти и аксесоари. Фирмата приемана и поръчки сито печат. Фирмата също произвежда потребителски джаджи за спонсориране на събития.

Фирмата търси партньори специализирани в производството на облекла за мъже и жени, търси дистрибутори/вносители, за да достигне до чужди пазари.

ТИНАРЕНА ФЕШЪНА АТЕЛИЕ, МЕСИНА, ИТАЛИЯ

Фирмата произвежда уникални облекла и аксесоари от чиста коприна, бродиран муселин; при поискване фирмата изработва прет-а-порте дрехи, както и ръчно рисувани дрехи за мъже и жени.

Фирмата търси вносители на продуктите си, или други фирми, които искат да разширят гамата от продуктите си. Фирмата е отворена за всяка друга форма на сътрудничество.

ПРОКСИМА, КАТАНИЯ, ИТАЛИЯ

Фирмата оперира в секторите на комуналните услуги за вода, газ и централно отопление, като разработва иновативни решения за управление на информацията на технологични мрежи и предоставя специализирани консултантски услуги за оптимизиране на стратегическото управление и планиране на мрежата.

Фирмата търси да създаде Съвместно предприятие и Технологичен трансфер. Съвместното предприятие ще работи за два продукта – Мрежов анализ и Надзорен контрол и събиране на данни (SCADA). Предприятието ще отговаря за маркетинга, продажбите и сервизните услуги на софтуерни системи и приложения базирани на тези продукти.

ЕКОГЕСТ СРЛ, ИТАЛИЯ, Фирмата експлоатира около 200 км от най-важните магистрали в Северна Италия и над 3000 км. от националната пътна мрежа. Фирмата разполага с оборудване като косачки, камиони, автомобили и друга техника за подпомагане на експлоатирането на пътните мрежи. Фирмата предлага възстановяване на магистрали и пътища и търси изследователско и техническо коопериране. ЕКОГЕСТ СРЛ гарантира високото качество на услугата благодарение на приетите напреднали технологии и използването на интелигентни екологични техники. ЕКОГЕСТ СРЛ търси чуждестранни партньори за научни изследвания и техническо сътрудничество с цел увеличаване на участието си в публични проекти, търгове и обществени поръчки. Пазарно приложение на услугите на фирмата: строителни фирми, магистрали, пътища, пристанища, летища, обществени паркове, градски зони и др. Тип търсени партньори: акционерни дружества, строителни консорциуми, екологично инженерни и мелиоративните фирми.

За повече информация моля обадете се на 058 601472 или пишете на някой от следните емейли:

Георги Колев – gkolev@cci.dobrich.net

Татяна Гичева – tgicheva@cci.dobrich.net