БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ B2B В СФЕРАТА НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО В МАМАЯ, РУМЪНИЯ

Търговско-промишлена палата Добрич и Enterprise Europe Network Добрич Ви канят да вземете участие в B2B БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ В СФЕРАТА НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ПО ВРЕМЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ЕКСПОАГРОУТИЛ 2013.

Място: Мамая, Румъния,
Дата: 30 май 2013 /четвъртък/
Повече за изложението:
Изложението Expoagroutil 2013″ е едно от най-важните в Румъния за селскостопанския сектор. Поредното 21во подред издание ще се проведе между 29и май и 01ви юни 2013 г. в Мамая, Комплекс Перла, Румъния. Заетата площ на изложбата е повече от 5000 квадратни метра. Гостите често надхвърлят 10 000 души. Изложителите са представители от следните браншове: трактори, комбайни и селскостопанска техника; торене и средства за растителна защита; земеделски и хранителни продукти; машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост; изложба на органични и традиционни хранителни продукти; изложба на вина; изложба на пчеларски продукти; изложба на цветя; финанси и застрахователна дейност. Изложбата е насочена главно към селско стопанство, услуги за селското стопанство и специализирана литература.

Транспортните разходи и дневните са за сметка на фирмата участник.

Относно Вашето участие, моля свържете се с Георги Колев или Татяна Гичева на телефон 058 601 472

За изтегляне:
Покана: Pokana_b2b_Mamaya_2013_Expoagroutil
Регистрационна карта: Registracionna_forma

Моля попълнете регистрационната форма и я изпратете на следните електронни пощи, най-късно до 23 МАЙ с цел предварително планиране на срещите.

Електронни пощи:

gkolev@cci.dobrich.net

tgicheva@cci.dobrich.net

tppprojects@gmail.com