B2B с Арменски фирми – 14-17 Октомври 2021

Enterprise Europe Network – Добрич организира фирмена визита от 13 до 18 октомври 2021г. на 10 производители на био/органични продукти от област Добрич в Ереван, Армения.

Биопродуктите са: ябълки, круши, сливи, арония, череши, салвия, слънчоглед, пшенично брашно, пшеничен грис, царевично брашно, бял боб, брашно от бял боб, орехи, соленки, претцели, мед, какаови кремове, мляко на прах, сурови и печени ядки и семена, растителни мазнини, тахани и др. Те ще посетят и XIX международно специализирано изложение ARMPROD EXPO 2021.

Изложението се е утвърдило като изключително важно за развитието на хранителната индустрия в Армения. Българската делегация ще има свой щанд. Предвидени са и посещения на фирми – производители, търговци на едро и дребно.

Целта на пътуването е установяване на преки бизнес контакти между български и арменски биопроизводители, търговци, заинтересовани страни, с цел разширяване на пазарите, насърчаване на търговията и бизнес сътрудничеството, укрепване  капацитета за интернационализация и иновации на МСП от сектора.