Трансфер на нови технологии

Ако имате нужда от определена технология или иновация, за да подпомогнете вашия бизнес или се нуждаете от бизнес приложения за вашата технология, мрежата може да ви помогне. Ако от своя страна имате собствена новаторска технология или продукт, ние ще ви съдействаме тя да достигне до подходящите партньори. ??Enterprise Europe Network разполага с най-голямата база данни в Европа за съвременни технологии и бизнес приложения, съдържаща повече от 13 хиляди профила и обновяваща се всяка седмица.

Експертите на мрежата могат да изготвят ваш индивидуален профил за търсена или предлагана технология, който да се разпространи чрез базата данни или да заяви ваши интереси към вече публикувани профили, които ви интересуват.

Ако не сте сигурни, откъде да започнете, нашите експерти ще ви посетят на място, за да обсъдят с вас възможностите за технологично развитие или реализация на вашата иновативна идея.

С вашия технологичен профил можете да участвате в двустранните бизнес срещи (B2B) на мрежата в цяла Европа, където лично да преговаряте с потенциални партньори по предварително уговорен график на срещите. Тези събития обикновено се организират по време на международни панаири и изложения, където новите технологии срещат бизнеса.

Свържете се с местния офис на мрежата за повече информация за тази услуга.

Абонирайте се за получаване по е-мейл на извадки от новите технологии, които постъпват в базата в интересни за вас области.