Бюлетин с оферти за бизнес сътрудничество 15

 

 

БЮЛЕТИН ТЪРГОВСКО И ПРОИЗВОДСТВЕНО КООПЕРИРАНЕ

бр. 17

 

   

 

 

Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. Кликнете на Виж пълния текст (EN), за да се запознаете с повече подробности. Ако след преглед на пълния текст запитването Ви интересува, попълнете Онлайн формата посочена по долу.

За контакти и повече информация – тел. 058 601472; gkolev@cci.dobrich.net

 

ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ КЪМ ДАДЕНА ОФЕРТА ЧРЕЗ ПОПЪЛВАНЕ НА СЛЕДНАТА ОНЛАЙН ФОРМА:

https://goo.gl/uMwdEJ

АРЖЕНТИНА BOAR20150714002 Виж пълния текст (EN)  
Софтуерен дизайнер на уникален продукт за строителни услуги, който създава и поддържа актуални каталози за услуги и продукти, предлага лицензиране на продукта или продажба чрез търговско споразумение.

АРМЕНИЯ BOAM20131107007 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на различни видове сирене: крема сирене, гауда, телак, хела и др., търси търговски посредници и дистрибутори. Фирмата се интересува също и от създаване на съвместно предприятие. 

АРМЕНИЯ BOAM20131107002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство на мед и пчелни продукти, включващи пчелно млечице, апитоксин и прополис,  търси търговски представители и дистрибутори. 
АРМЕНИЯ BOAM20150623001 Виж пълния текст (EN)  
Туристическа фирма, предлагаща пълен пакет услуги в съответствие с международните стандарти за качество, търси туристически агенти за рзпространение на тези услуги. 

БЕЛГИЯ BRBE20150812001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси доставчици на ориз и мляко на прах за африканския пазар. Фирмата има представители в Того, Танзания и Гана, както и в Сенегал и Мавритания.

БРАЗИЛИЯ BOBR20150625002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, предлагаща решения и технологии в сферата на натуралните съставки от бразилската природа, използвани в хранително-вкусовата промишленост, производството на напитки и козметика, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150902001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, доставчик на качествено и иновативно научно-изследователско и лабораторно оборудване, продаваща директно на лаборатории във фармацевтични компании, болници и университети, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150908001 Виж пълния текст (EN)  
Голяма фирма, работеща в сферата на електричеството и възобновяемата енергия, търси нови доставчици на 250-киловатови и 285-киловатови поликристални соларни панели. Панелите трябва да отговарят на 1-во качество (според класацията на Блумберг).

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150907002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на широка гама футболни греди търси фирми, специализирани в производството на ПВЦ пластмасови тръби с висока степен на въздействие и до 80 мм диаметър. Фирмата се интересува от създаване на съвместно предприятие или производствено споразумение, както и от дистрибуторско споразумение, в случай че партньорът има доказани пазарни позиции.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150717003 Виж пълния текст (EN)  
Логистична фирма търси доставчици на телешко и агнешко месо, риба, сирене, вино и напитки. Фирмата предлага търговско посредничество на доставчици, които желаят да създадат клиентска база в Далечния Изток и които нямат нужния опит за износ на тези пазари.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20140813005 Виж пълния текст (EN)  
Производител на широка гама от  оборудване за възстановяване на забранени субстанции, използвани за безопасното, хигиенично и дискретно възстановяване на забранени вещества от фекалиите на задържани лица, търси агенти и представители, които да улеснят достъпа й до клиенти от охранителния сектор. Оборудването се използва в полицейски управления, затвори, летища, болници и институти за задържане на млади правонарушители.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150826002 Виж пълния текст (EN)  
Маркетингова агенция, специализирана в дизайн, изготвяне на видео клипове и провеждане на събития, търси нови клиенти, които искат да достигнат по-лесно до своята аудитория, за сключване на търговски споразумения или за подизпълние.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20140813004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, доставчик на широка гама от гумени и пластмасови компоненти за автомобилната и космическата индустрия, както и други сектори, търси търговски представители.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150911003 Виж пълния текст (EN)  
Разработчик на онлайн туристическа платформа за наемане на луксозни вили, търси агенти и туристически агенции от Европа с цел продажба на тяхното портфолио с луксозни къщи и вили за почивка, чрез сключване на търговско споразумение.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150811005 Виж пълния текст (EN)  
Производител на безглутеново фъстъчено масло на прах със 70% по-малко мазнини, отколкото традиционното фъстъчено масло, с повече протеини и фибри, търси дистрибутори и търговски представители.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150730006 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага подизпълнителска дейност или превъзлагане на производство в сферата на CNC обработката, главно за автомобилната, космическата, медицинската, комуникационната и други подходящи индустрии. Основното предимство на фирмата е разработването на нови продукти и прототипи.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150811004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, ексклузивен производител на маркова гама от пътни аксесоари, чадъри, продукти за лична грижа и безопасност, декорация за банята и дома, търси търговски представители и дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150729002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на кафе и подобни продукти, включващи традиционно кафе, както и иновативни разтворими кубчета кафе, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработила гама от спортни дрехи, които включват патентована инфрачервена технология за подобряване на спортните резултати и по-бързо възстановяване, търси производители на медицински стягащи чорапи, за предпочитане от прежда Celliant.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150512004 Виж пълния текст (EN)  
Дизайнер и производител на сертифицирана етична и устойчива модна марка търси дистрибутори и търговски представители в Европа. Продуктите са ежедневно плетено облекло, направено от органичен памук, рециклиран полиестер и органични памучни смеси от Индия и Турция, включващи горно облекло с дълъг и къс ръкав, поли, панталони и др.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150811001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на продукт, който намалява болката и напрежението в долните крайници, търси дистрибутори. Продуктът се използва по време на сън, като се слага между коленете.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150915004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, доставчик на широка гама от  бразилски шисти плочки от естествен камък, павиращи блокчета и каменни облицовки, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150709002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на системи за водоскоци, търси търговски представители и дистрибутори. Продуктът е уникален и може да бъде ползван в градини и големи вътрешни пространства, като рецепции на търговски зони, молове и хотелски фоайета. Системата е лесна за инсталиране и поддръжка.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150915001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила иновативен уред за ранно откриване на рак на гърдата от самия пациент и позволява на жените да се чувстват по-уверени от прогреса на лечението. Продуктът функционира с инфрачервена светлина, която показва нередности, които биха могли да бъдат свързани с рак. Фирмата търси агенти и дистрибутори на международни пазари.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150910002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на чипс и пуканки без глутен, без млечни продукти, без мононатриев глутамат и сертифицирани като кашер, халал и веган продукти, търси дистрибутори за продажба на продуктите в супермаркети и специализирани магазини в цяла Европа.

 

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150921001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на мултифункционални надуваеми платформи за морската индустрия търси производители на етилвинилови ацетатни и полиетиленови дунапренови платна за създаване на подходящо дунапреново платно за платформата.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150908002 Виж пълния текст (EN)  
Търговец на едро на бира и сайдер търси европейски дистрибутори, работещи с големи вериги заведения, хотели и ресторанти. Дистрибуторът трябва да има опит в продажбата на такива продукти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150915005 Виж пълния текст (EN)  
Производител на качествени газирани напитки чрез традиционни ръчни методи търси дистрибутори и търговски агенти с опит в разпространението на луксозни напитки и хранителни продукти за увеличаване на международните продажби на фирменото висококачествено шампанско и плодови сокове.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150911002 Виж пълния текст (EN)  
Мултидисциплинарна научна организация, работеща с промишлени клиенти и научни партньори по проекти, спомагащи за постигането на по-добри резултати, продукти и услуги, търси партньори за използване на техните суперкомпютри и анализи на данни за сключване на споразумение за аутсорсинг, подизпълнение или споразумение за услуги. 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150916001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, работеща в областта на телекомуникационната индустрия, предлага B2B услуги за бизнеса с достъп до техни собствени портали, така че да могат да контролират телефонните номера от различни страни и градове, редуцирайки разходи и увеличавайки своето международно присъствие. 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150921001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на луксозна гама от месингови, никелови и отлети легла, матраци и кушетки в традиционен викториански стил, търси дистрибутори за продуктите си. Основно предимство на фирмените продукти е, че няма нужда от завяряване или монтаж на болтове, което осигурява дълъг живот на рамката. 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150924005 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси дистрибутори на патентована система за събиране на дъждовна вода с нулево потребление на електроенергия за модернизация на търговски и селскостопански сгради. Системата е проектирана да бъде инсталирана на стари и нови сгради в градове и в  селски райони.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150909003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, създала ново предприятие за търговия с биологично отглеждани в свободни условия птици, като халал пилета, пуйки, патици и гъски, търси дистрибутори и търговци на едро за снабдяване на деликатесни магазини, месарници и т.н.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150924006 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, създала нова патентована система за воден трансфер без използване на електричество или дизел, търси дистрибутори, които могат да инсталират и демонстрират продукта. 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150922001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на диагностично устройство, което след изхвърляне се разлага значително по-лесно и по екологосъобразен начин, отколкото от конвенционалната пластмаса, търси производители на бързореагиращи диагностични устройства за производство на продукта. Фирмата има произведен прототип и наскоро е получила Европейски патент за него.  

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150910001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в набирането на медицински сестри от Европа за намиране на работа във Великобритания, търси сътрудничество с университети и професионалисти от здравния сектор за създаване на съвместно предприятие в други страни.  

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150924002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, износител на алкохолни напитки от нишови производители търси международни дистрибутори. Продуктите, които фирмата предлага, включват: премиум пенливо вино, оригинално непенливо вино, бира, традиционен сайдер и пери (крушово вино), както и други напитки.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150807001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на иновативна, интелигентна и рентабилна инфрачервена отоплителна система търси европейски дистрибутори от сферата на интелигентната енергия и разпространението на системи за намаляване на въглоредните емисиси в строителната промишленост.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150903001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработила иновативен уеб портал, създаващ автобиографии/CV/резюмета, подходящи за различни страни, търси търговски посредници в Европа за сключване на лицензионно споразумение. Продуктът е полезен за всяка организация, тъй като спомага за развитието на кариерата и намирането на служители.

ГЕРМАНИЯ BODE20150820002 Виж пълния текст (EN)  
Водещ производител на бордови системи за автомобили, предлага решения и продукти за обществен транспорт като уреди за видеонаблюдение, автоматично броене на пътници и развлекателни системи. Фирмата търси дистрибутори, като потенциалните партньори трябва да имат опит в сферата на обществения транспорт и доказани умения за продажба в този сектор.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150107001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на тенджери и тигани с висококачествени материали търси дистрибутори за продажба на продуктите в други страни.

 

ГЕРМАНИЯ BRDE20150914001 Виж пълния текст (EN)  
Търговец на дребно, специализиран в продажбата на модни, органични дрехи за младежи чрез онлайн и обикновен магазин, търси производители на органични облекла и аксесоари, за предпочитане с модни марки.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150806002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в проектиране и производство на енергийноефективни системи тип „въздушна стена“ за врати, портали и всички форми на входове в сгради, търси дистрибутори и търговски агенти.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Дизайнер, разработил иновативен и професионален сешоар в сътрудничество с механици и дерматолози, търси партньори за промишлено лицензиране. Продуктът има по-малък разход на енергия в сравнение с обикновените сешоари, тежи по-малко и е лесен за употреба.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150521002 Виж пълния текст (EN)  
Производител  на инструменти за биомониторинг, разработил биосензор в реално време за управление на качеството на водите, търси партньори за съвместно предприятие или дистрибутори. Сензорът може да бъде приложен във всички сектори, в които замърсяването на водата, седиментите и почвата може да повлияе негативно върху природата и човешкото здраве. Крайни потребители може да бъдат ВиК фирми, фармацевтични и други производствени предприятия, централи за пречистване на води и др.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150922001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в технологии за галванизация, търси фирми или университети, работещи с метални изделия и усъвършенстване на повърхности, за сключване на споразумение за услуги или подизпълнителска дейности. Фирмата е в състояние да адаптира всяка метална повърхност за необходимата функционалност, като например електрическа проводимост, добра заваръчна способност или защита от корозия.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150903001 Виж пълния текст (EN)  
Производител и доставчик на танталово оборудване за химическата и фармацевтичната индустрия, търси търговски представители с опит в сектора.  

 

ГЕРМАНИЯ BODE20140723001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на механични уреди и различни тестващи инструменти за бои и лакове за установяване на тяхната адхезивна сила към промазани повърхности, според  DIN EN ISO 2409, търси дистрибутори.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150824002 Виж пълния текст (EN)  
Самостоятелно нает, немски бизнес консултант, предоставящ подкрепа на малки и средни предприятия в подготовката им за навлизане на пазара в Германия, търси  потенциални партньори като консултанти по управление, особено в сферата на  медиите и ИКТ услугите. Експертът предлага административна подкрепа в областта на маркетинга, обслужването на клиентите и продажбите за сектора на услугите, събразена с нуждите на клиента. Консултантът владее перфектно английски и холандски език. 

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150903003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила софтуерен инструмент за бързо и рентабилно мигриране на данни между различни системи. Фирмата има капацитет и предлага да действа като доставчик на услуги за ИТ отдели на големи предприятия.

 

ГЕРМАНИЯ BRDE20150923001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в търговията с резервни части за пътнически коли, камиони и автобуси, тежко оборудване, циментови продукти, както и сондажно оборудване за мини и рудници, търси доставчици и дистрибутори на резервни части, за да разшири своята продуктова линия.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150923002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага надеждни и безжични сензори за измерване на температурата по време на преработка на храни, транспортиране или съхраняване, които съответстват на НАССР изискванията и са екипирани с аларма, така че да може да се реагира, ако охладителната система се повреди. Фирмата търси дистрибутори.  

 

ГЕРМАНИЯ BRDE20150904001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на индустриални горелки, излъчващи тръби и компоненти за пещи търси производители на алуминиеви и/или стоманени отливки. Потенциалните партньори трябва да бъдат подготвени за производство на малки серии. Фирмата предлага споразумение за подизпълнение и производство.  

 

ГЪРЦИЯ BOGR20150709002 Виж пълния текст (EN)  
Гръцка фирма, производител на алуминиеви продукти и конструкции (прозорци, врати,  парапети и др.), търси дистрибутори и предлага своите производствени услуги.

 

ГЪРЦИЯ BRGR20150921001 Виж пълния текст (EN)  
Група от фирми, вносители и търговци на едро и дребно, работеща с органични продукти (храна и други), търси  доставчици или производители на органични продукти (суха или свежа храна, зеленчуци, подправки, билки и козметика), за да разшири своя продуктов каталог. 

 

ГЪРЦИЯ BRGR20150731001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, доставчик на офталмологични системи за покриване нуждите на офталмологични кабинети, търси фирми производители и доставчици на иновативни офталмологични системи, с цел да разшири асортимента и търговската си дейност.

 

ГЪРЦИЯ BRGR20150729003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси нови доставчици на мистрии, скрепери, довършителни мистрии, валяци, стенни профили от полиситирен,  LED лампи, предпазващи продукти и облекло за работници, градински материали и други инструменти.

 

ГЪРЦИЯ BOGR20150825001 Виж пълния текст (EN)  
Бутикова туристическа агенция предлага уникални културни обиколки и преживявания до някои от най-впечатляващите дестинации в Гърция, включително и Пелопонес, Епир, Сароническия залив и Централна Гърция. Всички екскурзии се фокусират върху историята, гастрономия, културата, изкуството и архитектурата и са съобразени с изискванията на малки групи или семейства с деца. Фирмата търси туристически агенции и туроператори за сключване на търговско споразумение.

 

ГЪРЦИЯ BOGR20150727003 Виж пълния текст (EN)  
Производител на традиционни макаронени изделия, ръчно направени мармалади, сладкиши, подправки и специални продукти за вегани, търси търговски представители и дистрибутори. 

 

ДАНИЯ BRDK20150914001 Виж пълния текст (EN)  
Доставчик на инженерингови кадри и инспекционни услуги във ВЕИ сектора и търговец на продукти за ветрогенератори и вятърни паркове, желае да разшири продуктовата си гама с нови и иновативни продукти чрез сключване на дистрибуторско или търговско споразумение. 

 

ЕГИПЕТ BOEG20150526001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана е производството и износа на сухи билки, подправки, семена и медицински растения с висока чистота, търси дистрибутори в други страни. 

 

ЕГИПЕТ BOEG20150812002 Виж пълния текст (EN)  
Производител и износител на ръчно направени килими с високо качество и възможност за използване на различни материи, търси дистрибутори. 

 

ИЗРАЕЛ BOIL20150813001 Виж пълния текст (EN)  
Водеща фирма, разработчик  и производител на иновативни продукти за контрол на паразитите, подходящи за домашни любимци, търси дистрибутори, специализирани на пазара за домашни любимци, които работят директно с ветеринарни магазини или клиники.

 

ИЗРАЕЛ BOIL20150804002 Виж пълния текст (EN)  
Водещ производител на пластмаса, специализиран в производството на екструдирани продукти, като уплътнения за остъкляване и уплътнителни профили за алуминиеви конструкции, ленти за врати с дървени каси, уплътнители за метални врати и блиндирани врати, търси дистрибутори.

 

ИРЛАНДИЯ BOIE20150717001 Виж пълния текст (EN)  
Адвокатска фирма търси споразумение за услуги с фирми и предприемачи, желаещи да установят фирмите си в Ирландия и Великобритания. Фирмата е специализирана във всички сфери на търговското и имотното право.

 

ИРЛАНДИЯ BOIE20150914001 Виж пълния текст (EN)  
Доставчик на софтуерни услуги предлага подизпълнителски услуги на партньори, работещи в сферата на медицинското оборудване, фирми за управление на риска и т.н. Фирмата има над 15 години опит, завършила е редица проекти в сферата на невроваскуларното, ортопедичното и спирометричното проучване.

 

ИРЛАНДИЯ BOIE20150728001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, предлагаща строителни информационни услуги за моделиране  и проектиране на фасади по рентабилен и екологичен начин,  търси дистрибутори за продажба на фирмения софтуерен пакет, базиран на облак.

 

ИСПАНИЯ BOES20150904001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в сектора на зелената икономика, най-вече свързан със „зелени“ покриви, вертикални градини и обучение на възрастни, търси търговско споразумение или споразумение за услуги с експерти в областта на „зелените“ покриви.

ИСПАНИЯ BOES20150618001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в складиране на замразени или изстудени селскостопански продукти, предлага бързи и ефективни услуги според клиентските нужди. Фирмата търси партньори от Европа и други страни, заинтересовани в сключване на споразумение за логистични услуги.

ИСПАНИЯ BOES20150804001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в гражданско инженерство, е разработила софтуер за пътно и железопътно планиране, което може да генерира оформлението на няколко алтернативни инфраструктури и да изчисли планираната ос и профила в зависимост от условията, напречните сечения и неговите измервания. Освен това може да определи план за работа, бюджета, както и публичната и частната рентабилност. Фирмата търси търговски представители или дистрибутори.

ИСПАНИЯ BOES20150615001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в консултантски услуги в сферата на архитектурата, инженерството, топографията и околната среда, търси партньори от Европа и други страни, заинтересовани от превъзлагане на консултантските и инженерни услуги за строителни дейности в Испания.

 

ИСПАНИЯ BOES20140331003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси дистрибутори и монтажници на печки за биомаса, най-вече за пелети, маслинови костилки, орехови черупки и остатъци от дърво.

ИСПАНИЯ BOES20150703001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в управлението на проектни портфолиа, базирани на Наръчника за сферите на знание в управлението на проекти (Project Management Body of knowledge) и ISO 21500, търси дистрибутори и партньори за сключване на споразумение за услуги.

ИСПАНИЯ BOES20150826001 Виж пълния текст (EN)  
Опитен производител на високоефективни регулатори на напрежение, съчетаващи здравина, ниска цена и лесна поддръжка, без силови електронни компоненти,  търси търговски представители, дистрибутори или партньори за производствено споразумение.

ИСПАНИЯ BOES20150608001 Виж пълния текст (EN)  
Дългогодишен производител  на консервирана шунка "Серано" и други колбаси, търси дистрибутори и достъп до ХОРЕКА (хотели, ресторанти и кетъринг) каналите в ЕС. Фирмата произвежда широка гама от свинско, агнешко и телешко месо, обработени по традиционните методи и с най-високите стандарти за качество. 

ИСПАНИЯ BOES20140331005 Виж пълния текст (EN)  
Търговец на едро на дървени пелети и маслинови костилки търси дистрибутори в Европа.

ИСПАНИЯ BOES20150804002 Виж пълния текст (EN)  
Училище за чуждоезиково обучение на чужденци, предлагащо висококачествени курсове по испански език и култура през летните месеци, заедно с много извънкласни дейности, търси други подобни езикови училища или агенции с познания в областта на образованието за създаване на търговски споразумения. Училището, също така, предоставя на ученичите си различни възможности за настаняване. 

ИСПАНИЯ BOES20150731001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разработването на решения  за енергия от възобновяеми енергийни източници и енергийната ефективност, включително проектиране, консултиране, проучване и развитие, доставка и монтаж на всички видове системи и възобновяеми решения търси партньори, интересуващи се от реципрочно производство, аутсорсинг и съвместни споразумения.

ИСПАНИЯ BOES20140306001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството и дистрибуцията на сладоледи и ледени напитки, търси дистрибутори за своя коктейл „Мохито“. 

ИСПАНИЯ BOES20150304002 Виж пълния текст (EN)  
Опитна консултантска фирма с екип от инженери, икономисти и адвокати, подпомагаща чуждестранни инвеститори да закупят земя или имот в Испания, спазвайки всички законови изисквания, търси търговски представители. 

ИСПАНИЯ BOES20150814001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на емайлирани стоманени кухненски прибори (тигани, тенджери, уок тигани, грилове...) с незалепващо вътрешно покритие и керамично или каменно външно покритие, търси търговски представители и дистрибутори.

ИСПАНИЯ BOES20150831001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в преработката и търговията на замразена риба, търси вносители, търговци на едро и дистрибутори. Фирмата предлага широка гама от замразени, предварително сварени и панирани продукти като риба, морски дарове, главоноги и др.

ИСПАНИЯ BOES20150902001 Виж пълния текст (EN)  
Логистична фирма предлага транспортни услуги в Испания и Португалия, складиране и други услуги на фирми, които искат да разпространяват и представят своите продукти в Испания. Фирмата се интересува от създаване на търговско/подизпълнителско/аутсорсинг споразумение с други логистични фирми, производители и доставчици на продукти от индустриалния, селскостопанския, фармацевтичния, химическия и други сектори. 

ИСПАНИЯ BOES20150527001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на електронни знаци с LED светлини, LED табели за бензиностанции, рекламни табла и спортни табла, търси дистрибутори. 

ИТАЛИЯ BOIT20150119003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на модни чанти и аксесоари, направени от рециклирани материали, търси агенти и дистрибутори за търговско споразумение.

ИТАЛИЯ BOIT20150914002 Виж пълния текст (EN)  
Търговец на едро на дрехи и обувки, предлага лиценз за производство и дистрибуция на подметки за безопасно ходене по сняг, лед, а също и за нормални условия. Продуктът е защитен с международен патент.

ИТАЛИЯ BOIT20150112002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси дистрибутори за своята продукция от зехтин „екстра върджин“, произведен по естествен и екологичен начин, без използване на вертикални центрофужни сепаратори и с много малко консумация на вода.

ИТАЛИЯ BOIT20150707001 Виж пълния текст (EN)  
Доставчик на персонализирани автоматизирани машини за ориентация и захранване на различни видове стоки (артикули), свързани с широк спектър от промишлени производствени линии (автомобилни, механични, козметика, медицински изделия, опаковки, дървообработване),  търси дистрибутори и разработчици на автоматично оборудване за сключване на споразумение за подизпълнение.

ИТАЛИЯ BRIT20150828001 Виж пълния текст (EN)  
Търговска агенция предлага представителство на фирми, работещи в сферата на енергетиката, хидравликата и системите за интелигентен транспорт, заинтересовани от навлизане на италианския пазар.

ИТАЛИЯ BOIT20150805003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на тарали, типична закуска за региона, търси търговски агенти, дистрибутори и представители.

ИТАЛИЯ BRIT20150715001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана във внос и износ на  части за тежкотоварни камиони, търси европейски доставчици.

ИТАЛИЯ BOIT20150109001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработчик на иновативна система за показване на информация на автобусни спирки, търси частни и публични партньори, активни в транспортния сектор и заинтересовани от въвеждане на системата. Търсят се също дистрибутори и подизпълнители.

ИТАЛИЯ BOIT20150511002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработчик на ИТ здравни информационни системи, уеб приложения и електронни решения за политически агенции, предлага иновативен софтуер, който може да задоволи  организационните и медицински нужди на неонатологичните отделения. Фирмата търси партньори за сключване на търговско споразумение.

ИТАЛИЯ BOIT20150526001 Виж пълния текст (EN)  
Търговец на традиционни италиански продукти - зехтин, вино, макаронени изделия, сосове и подправки, мармалади, сирене консервирани зеленчуци, овкусено месо и хлебни изделия,   търси дистрибутори. 

ИТАЛИЯ BOIT20150623002 Виж пълния текст (EN)  
Туристическа фирма (хотел) предлага пълна гама от услуги и оборудване за туристи и търси 
туроператори или туристически агенции за сключване на търговско споразумение. 

ИТАЛИЯ BOIT20150508002 Виж пълния текст (EN)  
Инженерна компания, специализирана в дизайн на енергийно ефективни решения за бизнеса и дома, търси дистрибутори за своята система за електрическо съхранение.

ИТАЛИЯ BOIT20150825001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в преработката на кафе, търси надеждни дистрибутори и търговски представители за представяне на фирмените продукти (кафе, висококачествени бисквити, торти и шоколад). 

ИТАЛИЯ BOIT20151001001 Виж пълния текст (EN)  
Производител и търговец на спално бельо, търси дистрибутори в чужбина. Фирмата създава персонализирани продукти от високачествени материали, но произвежда и традиционните тъкани от памук, хасе и сатен в широка гама от цветове.

ИТАЛИЯ BOIT20150427001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на кожени изделия, пътни чанти и обувки, търси дистрибутори за своята нова марка продукти тип „Произведено в Италия“. 

КАНАДА BOCA20150802003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за щамповане и асемблиране с продуктова линия, включваща метални щамповки, механизми за метално печатане и др., търси производители или доставчици, активни в автомобилния сектор за интегриране на продуктите в производствения процес.

КАНАДА BOCA20150802001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за дизайн и интегриране, се интересува от предоставяне на инженерни услуги на производители, главно от автомобилния сектор.

 

 

КАНАДА BRCA20150822001 Виж пълния текст (EN)  
Дистрибутор на високотехнологични продукти за промишлеността, научната и военната идустрия, търси производители на решения за автоматизация (роботика, машинно виждане и др.), инструментални решения, електрооптика и фотоника.  

КАНАДА BOCA20150827002 Виж пълния текст (EN)  
Производител търси дистрибутори и търговски агенти от строителния сектор за своите топлинно излъчващи нагреватели. За разлика от другите отоплителни системи, в които въздухът се затопля постепенно  и се отдава на серии, този продукт отдава топлина чрез пода и тавана чрез съпротивителни проводници, импланитирани в гипсови панели.

КАНАДА BOCA20150730002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в подпомагането на фирмените онлайн връзки и продажби, работеща с клиенти за създаване и разработване на собствени марки, търси фирми, които искат да увеличат своите пазарни позиции чрез интернет базирани маркетингови стратегии, чрез сключване на споразумение за услуги. 

КАНАДА BOCA20150925001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на нова технология, позволяваща бързо тестване на водата за замърсители като бактерии, гъбички и протозоа, търси партньори от медицинския и денталния сектор или собственици на басейни/СПА комплекси, за сключване на търговско или дистрибуторско споразумение.

КАНАДА BOCA20150808002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на местно произведена и екологична линия „грижа за кожата” търси дистрибутори и търговски агенти. Продуктовата линия се състои от натурални продукти за кожата, направени от най-чистите съставки от канадския източен бряг. 

КАНАДА BOCA20150808004 Виж пълния текст (EN)  
Производител на защитни релета, зарядни устройства, кондензаторни батерии, продукти по поръчка на клиента, търси фирми от електрическия сектор и комуналните услуги, които имат нужда от оборудване за повече сигурност на техните мрежи. Фирмата се интересува също от сключване на дистрибуторско и търговско споразумение. 

КИПЪР BOCY20150827001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на здравословни бързоприготвящи се храни предлага своята марка и ноу-хау на потенциални партньори от Европа. 

ЛИТВА BOLT20140801001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на модулни сгради, търси търговски представители и дистрибутори. Фирмата предлага уникални продукти, качество и цена.

ЛИТВА BOLT20140902001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в уеб разработки и графичен дизайн, търси дистрибутори и предлага подизпълнителски услуги. Основно предимство на фирмата е качествено разработване, поправка и поддръжка на съществуващи и нови ИТ решения.

МАЛТА BOMT20150729001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на иновативно неврологично медицинско устройство за домашна употреба, което успокоява ума на деца, болни от аутизъм, търси дистрибутори.

МАЛТА BOMT20150831001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, предлагаща цялостна технологична система за работа на фирми, включваща ИТ консултации, уеб и мобилно разработване и администраторски панел, се интересува от сключване на споразумение за аутсорсинг, подизпълнение или за услуги с чуждестранни фирми.

ПОЛША BOPL20140522006 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в проектирането и изграждането на изкуствени ледени пързалки, производство и монтаж на алуминиеви структури за сгради, предлага услугите си като подизпълнител и търси търговски представител за продуктите си. Фирмата също така търси партньори за съвместно предприятие и реципрочно производство. 

ПОЛША BRPL20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разработване на технологии и машини за добив и обработка на насипни материали, желае да стане агент и/или дистрибутор, за да разпространява партньорските продукти. 

ПОЛША BOPL20150717001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на палаткови зали и палатки за складиране, за производствени дейности, за провеждане на събития и спортни арени, търси опитни дистрибутори за промоция и продажба на продуктите.

ПОЛША BOPL20150805001 Виж пълния текст (EN)  
Полска фирма, специализирана в производството на модерни кристални лампи и декорации, търси търговски представители или дистрибутори.

ПОЛША BOPL20150806001 Виж пълния текст (EN)  
Производител с над 12 години опит, специализиран в производството на сандвич панели и изолирани табла с полиуретаново ядро за употреба в строителния сектор, търси търговски представители и дистрибутори.

ПОЛША BOPL20150803001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на тапи за уши, направени от моделирана маса върху памучна основа и които лесно се залепват в ухото, като не се разместват от движението на челюстта,  търси дистрибутори.

ПОЛША BOPL20140114002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на високоиновативно телекомуникационно оборудване за предаване на данни и електронно оборудване, предлага подизпълнителски услуги и производствено споразумение.

ПОЛША BOPL20150828005 Виж пълния текст (EN)  
Производител на слухово оборудване и иновативни аудиометри търси дистрибутори, които да разпространяват продуктите на техните пазари.

ПОЛША BOPL20150217004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, активна в сферата на инженерните консултации, като дизайн и развитие на процеси, стандартни изследвания, адаптиране на машини и др., предлага своите услуги на компании от селскостопанската, опаковъчната, медицинската и козметичната, автомобилната и космическата индустрия.

ПОЛША BOPL20150803002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на машини и оборудване за индустриална автоматизация, търси партньори от Европа, за предпочитане Германия и Италия, (най-вече производители на дърво и пластмаса) за партньорство и предлага своите услуги като подизпълнител.

ПОЛША BOPL20150812001 Виж пълния текст (EN)  
Семейна фирма за печене на кафе търси чуждестранни агенти и дистрибутори за навлизане на нови пазари, а също би желала да подпише производствено споразумение за производство на кафе със собствена марка.

ПОЛША BOPL20150526001 Виж пълния текст (EN)  
Доставчик на телекомуникационни системи, системи за видеонаблюдение, домашни машини и технологии GPON (FTTH), IP, SDH, DSL, IPTV търси дистрибутори и партньори за съвместно предприятие.

ПОЛША BOPL20140130004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага разработване на софтуер: мобилни приложения, проектно превъзлагане, ИТ проекти. Фирмата е автономна група от професионалисти и търси партньорство с европейски ИТ компании за съвместни инициативи.

ПОЛША BOPL20150608001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на електрически кабели предлага своите подизпълнителски услуги, а освен това желае да разшири своята международна мрежа от производствени партньори, като за тази цел търси производители на домашни електрически уреди, най-вече печки и интелигентни домашни уреди.

ПОЛША BOPL20150330003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в прилагането на акрилни повърхности за различни спортни съоръжения като тенис кортове, писти, спортни площадки и велоалеи, предлага подизпълнителски услуги.  Освен това, фирмата търси дистрибутори на акрилни продукти като емулсии и концентрати с различни съставки и цветове.

ПОЛША BOPL20150512002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на дървени мебели, търси дистрибутори и предлага своя производствен капацитет и подизпълнителски услуги на партньори от ЕС.

ПОЛША BOPL20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, работеща с различни метални изделия, машини и произвеждаща резервни части, които се използват за производството на кабелни снопове, изолационни и режещи ножове за автомобилния сектор, предлага своите подизпълнитеслки услуги.

ПОЛША BOPL20140424003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разпечатки голям формат, направени от мастило от екологичен латекс и нестандартни рекламни носители, предлага своите аутсорсинг услуги на партньори от европейските страни.

ПОЛША BOPL20141211003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в проверка на качеството на човешките ресурси и фокусирана върху чуждестранни фирми, които си сътрудничат с полски фирми за човешки ресурси, предлага своите услуги  на базата на споразумение за услуги.

ПОЛША BRPL20150916001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в сферата на торовете и селскостопанските химикали, включително субстанции, които поддържат култивирането и отглеждането, търси иновативни производители на торове, пестициди и химикали, които работят в ЕС, за разпространяване на тези продукти в Полша.

ПОЛША BOPL20150424006 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в дизайна и шиенето на уникални модели сватбени и вечерни рокли, търси дистрибутори, търговски посредници и търговци от Европа за сключване на търговско или дистрибуторско споразумение.

ПОЛША BOPL20150820001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на ръчно направени керамични продукти, търси дистрибутори и търговски представители в чужбина. 

ПОЛША BOPL20140430004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, оторизиран дилър на кранове, произведени в Русия, търси търговски агенти, представители или дистрибутори с развита дистрибуторска мрежа. 

ПОЛША BOPL20150522001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на стилни и иновативни калъфи за мобилни телефони (смартфони) и таблети, търси дистрибутори. 

ПОЛША BOPL20150213002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в архитектурно планиране, разработване на проекти и управление на строежи, търси сътрудничество с инвеститори. Фирмата е фокусирана над обикновена и индустриална архитектура и предлага професионални архитектурни, инженерни и свързани с това услуги на международни партньори. Освен това, фирмата предлага подизпълнителски дейности. 

ПОЛША BOPL20150826001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на машинни инструменти и части за моторни превозни средства, търси дистрибутори за своите продукти, а освен това е отворена към реципрочно производство и предлага услугите си като подизпълнител. 

ПОЛША BOPL20150715001 Виж пълния текст (EN)  
Семейна фирм, специализирана в механичната обработка на желязо, цветни метали и пластмаси, предлага своите подизпълнителски услуги на фирми от ЕС.

ПОЛША BRPL20150924001 Виж пълния текст (EN)  
Архитектурна фирма желае да бъде  търговски агент на производители на фармацевтични мебели. Фирмата е специализирана в дизайна на офис пространства и аптеки и смята, че има голямо търсене на функционални фармацевтични мебели в нейния регион. 

ПОЛША BOPL20150818001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, предлагаща специализирани услуги в сферата на поддръжката, енергийното потребление и стегнато производство с намаляване на производствените излишъци/загуби (lean manufacturing), търси фирми, заинтересовани от опримизация на производствените процеси. Фирмата предлага консултантски и обучителни услуги за промишлени фирми в рамките на споразумение за аутсорсинг.

ПОЛША BOPL20150828002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на натурални сладкиши с широка гама от първокласни продукти, търси дистрибутори и предлага подизпълнение.

ПОЛША BOPL20150827001 Виж пълния текст (EN)  
Група от изследователи, предлагаща тестове за индикация на съдържанието на брашното и определяне на неговото качество и цена, предлага своите услуги на пекарни, фермери и мелничари, които искат да провярят качеството на брашното, което произвеждат или ползват за печене. 

ПОЛША BOPL20140728003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в данъчни и счетоводни услуги за създаване на бизнес в Полша, предлага аутсорсинг услуги, фокусирани върху данъчни и правни консултации. Фирмата предлага също така и подизпълнителски услуги. 

ПОЛША BOPL20150819003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в печене и разпространение на зелено кафе и оборудване за кафе, търси дистрибутори и търговски агенти. 

ПОЛША BOPL20150522003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в производството на контролноизмервателни апарати и аксесоари търси агенти и дистрибутори от ЕС. Фирмата притежава акредитирана лаборатория за температурно измерване, спазваща всички европейски изисквания. 

ПОЛША BOPL20150616005 Виж пълния текст (EN)  
Производител на здравословна и диетична храна търси дистрибутори в ЕС. 

ПОЛША BOPL20150821001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в износ и дистрибуция на интериорни стоки за дома, търси дистрибутори и търговски представители.

ПОЛША BOPL20131024004 Виж пълния текст (EN)  
Производител на свещи за църкви, градински свещи и преработваща парафин и петролни продукти, търси дистрибутори или търговски представители на скандинавския полуостров, Австрия, Германия и Хърватия. Фирмата предлага също така подизпълнителски дейности за производители на свещи от парафин и други материали. 

ПОЛША BRPL20150921001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, доставчик на играчки, търси идея за иновативна играчка, която да е привлекателна както за деца, така и за възрастни. Фирмата предлага лицензионно споразумение. 

ПОЛША BOPL20150825005 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в дизайн и производство на ръчно направени метални продукти като врати, огради, парапети, мебели, декоративни решетки, както и метални врати и стоманени конструкции, търси търговски представители и дистрибутори в ЕС и Норвегия. 

ПОЛША BOPL20140725002 Виж пълния текст (EN)  
Производител, специализиран в обработката на метал, прахово боядисване, соларно осветление и фотоволтаични системи, търси дистрибутори и търговски агенти, а освен това предлага подизпълнителски услуги. 
ПОРТУГАЛИЯ BOPT20140103007 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на инструменти от твърди метали с високо качество, работеща в три направления: режещи инструменти, износващи се части и скални инструменти, търси партньори (за търговско споразумение с техническа помощ) или дистрибутори.

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20150820001 Виж пълния текст (EN)  
Търговец на суровини за фармацевтичата, нутрицевтичната, козметичната, хранителната и ветеринарна индустрия, търси подобна фирма за дистрибутиране на магарешко мляко и масло от черен дроб на акула.

РУМЪНИЯ BORO20150517001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разпространение, проектиране, инсталиране и обслужване на радиокомуникационни системи, телекомуникационно оборудване, безжични решения тип „ от точка към много точки“ и „от точка до точка“, професионални слушалки, системи за идентификация и достъп, тафбук и тафпад (напълно износоустойчиви, полуизносоустойчиви, бизнес износоустойчиви), бар кодове, търси дистрибутори в Молдова и България.

РУМЪНИЯ BORO20140303001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на обувки и продукти за езда, включващи продукти като обикновени обувки, ботуши, защитни обувки, ловджийски или военни ботуши, търси дистрибутори и партньори за производствено споразумение или за съвместно предприятие. Фирмата произвежда серия с ръчно направени продукти с капацитет от 12000 броя на месец.

РУМЪНИЯ BORO20150729001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в машинното инженерство и с опит в металообработката, прототипирането, 3D сканирането и електроискрово обработване, предлага услугите си като доставчик или производител.

РУМЪНИЯ BORO20140819001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, добиваща и преработваща орехи, които могат да бъдат използвани в хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия, търси дистрибутори.

РУМЪНИЯ BRRO20150706001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана във внос и продажба на едро/дребно на строителни материали и инструменти, предлага своите услуги като дистрибутор на специализирани производители или дистрибутори от европейските страни.

РУСИЯ BORU20150728006 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на  промишлена арматура и аксесоари за химическата, петролната, газовата и др. индустрии, за стоманодобивни заводи, топлоцентрали и ядрени централи, търси търговски представители и дистрибутори в европейските страни. 

РУСИЯ BORU20150728003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на макаронени изделия, търси търговски представители и дистрибутори на световните пазари за дългосрочно сътрудничество.

РУСИЯ BORU20150209001 Виж пълния текст (EN)  
Агенция, специализирана във висококачествени технически преводи от английски на руски в сферата на инженерството, производството, физиката, математиката, медицината, информационните технологии и др., търси клиенти, които работят на пазара на ОНД и Русия.

РУСИЯ BORU20150727002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство и дизайн на турбокомпресори за свръхзареждане на дизелови и газови двигатели от 300 до 5000 kW, търси дистрибутори. 

РУСИЯ BORU20150814001 Виж пълния текст (EN)  
Дървообработваща фирма предлага водоустойчива еко дървесина, която е напълно импрегнирана и по-този начин е с по-голяма плътност. Продуктите са сертифицирани от дрезденската технологична лаборатория по дървообработване. Фирмата търси търговски представители и дистрибутори с добро познаване на пазара в строителния и инженерния сектор. 

СЛОВАКИЯ BOSK20150825001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, занимаваща се с внос, износ и търговия на едро, основно на органични храни от нар, търси дистрибутори и търговски агенти. 

СЛОВАКИЯ BOSK20150729001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, активна в сферата на управлението на води и екологичната защита, е разработила неорганичен композитен сорбент за отстраняване и/или спиране на тежки метали и/или фосфати в замърсени твърди вещества или течности. Фирмата търси дистрибутори. 

СЛОВЕНИЯ BOSI20150730003 Виж пълния текст (EN)  
Производител на универсална тръбопроводна ремонтна скоба, която може да се използва с различни видове тръби – от водни до газови, търси дистрибутори. 

СЛОВЕНИЯ BOSI20150716001 Виж пълния текст (EN)  
Изследователска организация, извършваща пълен набор от клинични изследвания и операции за фармацевтиката, биотехнологиите и фирми, специализирани в развойна дейност, предлага своите услуги на потенциални партньори от Европа и Балканския полуостров.

СЛОВЕНИЯ BOSI20150826001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила електро-антифаулинг устройство за предпазване от обрастване на морски водорасли по подводните части на плавателни съдове, плаващи шамандури или осветителни знаци. Фирмата търси партньор за съвместни проекти за стартиране на производство и предлагане на продукта на пазарите в ЕС и цял свят.

СЛОВЕНИЯ BOSI20150805002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, занимаваща се с производство на висококачествени термопомпи търси дистрибутори в сферата на технологиите за отопление. Фирмата се интересува от партньори в цяла Европа. 

СЛОВЕНИЯ BOSI20150730001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в дизайна и производството на изключително сложни междусистемни връзки с висока плътност, както и на многослойни платки, търси партньори за производствено споразумение.

СЪРБИЯ BORS20150525001 Виж пълния текст (EN)  
Фармацевтична фирма, специализирана в производството на  хранителни добавки, медицински уреди и козметика, търси търговски посредници и дистрибутори в европейските страни.

СЪРБИЯ BRRS20150925001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разпространението на широка гама от селскостопански машини, части и оборудване, се интересува от производители на иригационни системи, за да продава продукти като пръскачки, системи и оборудване за  напояване и др.

 

ТУРЦИЯ BOTR20150727001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на системи за тестване на сигурността на превозни средства,  предлага услугите си като подизпълнител и желае да разшири дейността си в тази сфера.

 

ТУРЦИЯ BOTR20150611001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила софтуерен продукт, който позволява инсталирането и работата със системи за управление на информационната сигурност в съответствие с ISO 27001. Продуктът е уеб базирано решение и помага на широга гама институции и малки и големи предприятия. Фирмата търси дистрибутори и партньори за лицензионно споразумение с цел популяризиране на продукта.

ТУРЦИЯ BOTR20140214001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на бельо за мъже, жени и деца, търси дистрибутори или фирми, заинтересовани от подизпълнителски услуги.

ТУРЦИЯ BOTR20150624001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на мултисерво преса, базирана на хибридна технология, търси дистрибутори за разпространение на подобни продукти в техния регион. 

ТУРЦИЯ BOTR20150805001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на вечерни рокли с възможност за производство под собствена марка, търси дистрибутори на своите продукти, както и партньори за подизпълнителско споразумение. 

ТУРЦИЯ BOTR20141206001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в предоставянето на облачни услуги за динамични анализи на сигурността и отчети посредством интеренет, търси партньори за сключване на споразумение за придобиване, търговско представителство, франчайз и / или лицензионни споразумения.

УНГАРИЯ BOHU20141203001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в логистични услуги като международен и вътрешен транспорт, складиране и митническа документация, предлага своите услуги на европейски фирми.

УНГАРИЯ BRHU20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси производители на биосъвместими латексови протектори за пръсти с възможност за лесно махане с цел разработване на нова продуктова технология.

УНГАРИЯ BOHU20141118006 Виж пълния текст (EN)  
Производител на иновативен разделител на масла, търси доставчици и търговски агенти в ЕС и Югоизточна Европа. Продуктът е подходящ за почистване на дъждовна вода от петролни замърсители в зони с натоварен трафик, например паркинги, зони с публичен транспорт, логистични зони и т.н.

УНГАРИЯ BOHU20150806001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство на продукти от прясно месо (наденици, кренвирши, бекон и др.), търси мждународни дистрибутори за своите продукти. Фирмата предлага освен това подизпълнителско сътрудничество.

УНГАРИЯ BOHU20140715001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на хлебни изделия, търси партньорство с големи вериги магазини и очаква да продава големи количества от продуктите си чрез производствено споразумение. 

УНГАРИЯ BOHU20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство на офис, болнични, училищни и други видове мебели, търси дистрибутори или търговски агенти от Европа. 

УНГАРИЯ BOHU20150720001 Виж пълния текст (EN)  
Производител  на инхибитори за растителна защита,  използвани в био земеделието,  търси търговски представители и партньори за съвместно предприятие. Фирмата разработва и решения за обществените системи за отпадни води  и за гарантиране на качеството на здравословна питейна вода. 

ФРАНЦИЯ BRFR20150908001 Виж пълния текст (EN)  
Търговски агент, специализиран в дистрибутирането и представянето на производители на медицински уреди и фокусиран над секторите урология, радиология, онкология и ендоскопия, търси производители на нови продукти, които да предлага във Франция.

ФРАНЦИЯ BOFR20150825001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на сладки и солени макаронени специалитети търси дистрибутори и търговски представители, включително търговци на дребно. Фирмата може да адаптира своите продукти или да създаде нови за своите клиенти чрез производствено или подизпълнителско споразумение.

ФРАНЦИЯ BOFR20150915002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, работеща в козметичния сектор, търси дистрибутори и търговски агенти за своите концентрирани козметични продукти, които служат за база за производството на други продукти за разкрасяване.

ФРАНЦИЯ BOFR20140626001 Виж пълния текст (EN)  
Производител и търговец на марка улично облекло търси дистрибутори в Европа, с приоритет са страните Германия, Полша, Великобритания, Италия и Холандия.

ФРАНЦИЯ BOFR20150911002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на лепени ламинирани дървесни структури и дървени компоненти за строителния сектор, търси партньори за производствено и подизпълнителско споразумение от Европа.

ФРАНЦИЯ BOFR20150901002 Виж пълния текст (EN)  
Дизайнер и производител на висококачествени машини за фолиране, търси дистрибутори, които могат да предложат техническа и търговска подкрепа. Фирмата произвежда и продава широка гама от машини за опаковане със стреч-фолио:

- опаковаща машина с обратно завъртане

- въртящо се колело

- автоматични опаковъчни линии

ФРАНЦИЯ BOFR20150722005 Виж пълния текст (EN)  
Производител на коняк и пино търси дистрибутори и търговски агенти за разширяване на дистрибуторската си мрежа.

ФРАНЦИЯ BOFR20150810001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в дизайн, производство и продажба на оборудване за подръжка на наземни площи, включващо машини за градинарство, овощарство и всички видове поддържане на зелени площи (голф игрища, спортни полета, паркове и т.н.), търси дистрибутори.

ФРАНЦИЯ BOFR20140801001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага широка гама от аксесоари за бельо, включващи силиконови презрамки, подплънки, подложки, направени от силикон, използван в козметичната хирургия. Фирмата търси дистрибутори и предлага подизпълнителски дейности.

ФРАНЦИЯ BOFR20150727001 Виж пълния текст (EN)  
Експерт по конска инсеминация и обучителни курсове по отглеждане на коне търси партньори за споразумение за услуги.

ФРАНЦИЯ BOFR20140507002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е създала решение, което може да се ползва в промишлеността и на строителни обекти по време на боравенето с материали за предотвратяване на сблъсък между камиони и пешеходци. Фирмата търси дистрибутори.

ФРАНЦИЯ BOFR20150915003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на козметични концентрирани продукти, предлага своите производствени услуги на други козметични марки.

ФРАНЦИЯ BOFR20150325001 Виж пълния текст (EN)  
Високотехнологична фирма, която проектира и разработва интерактивни интерфейси, е създала интерактивна маса за промишлеността (подходяща за инженери, машиностроители, архитекти). Фирмата търси агенти и дистрибутори в Европа, Средния Изток и Северна Америка.

ФРАНЦИЯ BOFR20150727004 Виж пълния текст (EN)  
Производител на изработени по поръчка LED модули, търси търговски агенти и предлага услугите си като подизпълнител.

ФРАНЦИЯ BOFR20150804002 Виж пълния текст (EN)  
Биотехнологична фирма, специализирана в производство на продукти по поръчка и управление на научни проекти, търси партньори за сключване на споразумение за услуги и споразумение за аутсорсинг.  Фирмата има специфични решения в бактериологията, микробиологията и молекулярната биология.

ФРАНЦИЯ BOFR20150909001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на шапки тип „боб“ е разработил уникална идея за модни шапки, които могат да се персонализират с помощта на помпони. Фирмата търси дистрибутори в цяла Европа.

ФРАНЦИЯ BOFR20131128002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на стриди и висококачествена морска храна (миди и ракообразни), търси търговски представители за продажба на готовите за консумация продукти на ресторанти и деликатесни магазини.
ФРАНЦИЯ BOFR20140617002 Виж пълния текст (EN)  
Доставчик на  решения за взаимовръзка между приложения търси търговски агенти, които да разпространят това решение, което може да бъде променяно спрямо желанието на клиента. 

ФРАНЦИЯ BOFR20140617007 Виж пълния текст (EN)  
Дизайнер и интегратор на електронни високотехнологични решения за подпомагане на своите клиенти в проектирането и изграждането на комплексни проекти,  предлага своите услуги и търси партньори, интересуващи се от специфични умения в електрониката.

ФРАНЦИЯ BOFR20150930001 Виж пълния текст (EN)  
Група от фирми, специализирана в производството на морска сол и предлагаща голямо разнообразие от продукти с морска сол, търси търговски посредниции дистрибутори. 

ФРАНЦИЯ BOFR20150720001 Виж пълния текст (EN)  
Обществена кооперация, специализирана в извършването на енергийни анализи, одити, проучвания, предпроектни проучвания за енергията от възобновяеми източници, проекти за обучение, въглеродни баланси, както и разработване на планове за действие за енергетиката, климата и устойчивото развитие, търси партньори за сключване на споразумения за услуги. 

ФРАНЦИЯ BOFR20150320001 Виж пълния текст (EN)  
Разработчик на идея за бирено буре с екологичен вътрешен джоб, който може да бъде използван отново,  търси дистрибутори от Европа с контакти с малки, средни и микро пивоварни. 

ФРАНЦИЯ BOFR20150805002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на нисковолтови и средноволтови компоненти, интегрирани решения и системи за управление на мрежи за публично и частно електрическо разпределение търси дистрибутори в Източна Европа. 

ФРАНЦИЯ BRFR20150811001 Виж пълния текст (EN)  
Дистрибутор, специализиран в разпространението на потребителски стоки като напитки (плодови сокове, вино и др.), плодове/зеленчуци и други продукти, търси доставчици, активни в хранителния сектор, за да представя техните продукти на френския пазар. 

ФРАНЦИЯ BOFR20140624004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила нова идея за електрическа и фотоволтаична енергия за всички 24-волтови двигатели, която пасва на тенти, портали, бариери за достъп и др. Освен това, фирмата е произвела 100% автономна камера, използваща соларна енергийна система. Фирмата търси дистрибутори, за да продава своите продукти на европейските пазари. 

ФРАНЦИЯ BOFR20150907001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработила и патентовала набор от обучителни играчки и материали за интуитивно учене за помощ на деца от 3 до 9 г. за запознаване с десетичната и метричната система, търси партньори, работещи на пазара за играчки и обучителни материали, за лицензионно споразумение.

ФРАНЦИЯ BOFR20131025002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на специална бира предлага широка гама от продукти, включващи органична бира и сезонна бира. Фирмата търси търговски посредници. 

ФРАНЦИЯ BOFR20150818002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на висококачествен ръчно направен шоколад търси вносители (дистрибутори/търговски представители) в Европа. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150922001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработила иновативни продукти като персонализирана виртуална мрежа и платформа за контрол на достъпа, търси дистрибутори в цял свят. Фирмените електронни розетки, стенни четци и онлайн и офлайн инструменти контролират и управляват безопасния достъп на нарастващия брой крайни потребители. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150827002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработила обучителен симулатор по заваряване, който заедно с обучителна програма, даваща пълен набор от умения на обучаващия се (практически опит, обработка), търси търговски представители и дистрибутори. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150903002 Виж пълния текст (EN)  
Разработчик на органични филтри за редуциране и контрол на миризми търси дистрибутори. Филтрите могат да бъдат ползвани в кланици, ферми, заводи за компостиране, преработващи заводи, селскостопански обекти, заводи за пречистване на замърсени води и фабрики, преработващи риба.

ХОЛАНДИЯ BONL20150709003 Виж пълния текст (EN)  
Модна марка, произвеждаща продукти от 100% истинска овча вълна и овча кожа, търси дистрибутори и агенти в САЩ, Канада, Европа, Южна Африка, Аржентина, Япония, Южна Корея. Фирмата произвежда своя собствена колекция вълнени обувки, ръкавици, шапки и друго облекло от вълна. Всички продукти са ръчно правени в ЕС.

ХОЛАНДИЯ BONL20150903004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила система за спестяване на пространство, комбинираща биофилтър и оттичащ се филтър. Системата осигурява биологично третиране на миризми от газове като амоняк, сероводород, летливи органични съединения, въглеводороди, като не се използват никакви химикали.  Фирмата търси дистрибутори с добре развита мрежа с фирми за водопречистване, кланици, преработвателни заводи и т.н.

ХОЛАНДИЯ BONL20150715001 Виж пълния текст (EN)  
Специалист по персонализирано видео търси рекламни/маркетинг агенции в Европа, за да прдложи своите видео продукти на техните клиенти.

ХОЛАНДИЯ BONL20150916001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, активна в здравния сектор, произвежда иновативни продукти за слагане и сваляне на компресиращи чорапи. Фирмата търси дистрибутори от Централна и Източна Европа.

ХОЛАНДИЯ BRUK20150902001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма проектира, сглобява и предлага висококачествени решения за малки вятърни турбини в самостоятелна или решетъчна конфигурация. Фирмата търси партньори за съвместно предприятие или за сключване на финансово споразумение. Освен това фирмата предлага стратегическа инвестиция на фирма с опит във ВЕИ сектора от Германия, Дания или Великобритания. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150921001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила компактна линия от продукти за лице и парфюми, които покриват цялостната грижа за кожата. Фирмата желае да разшири своя пазар и търси дистрибутори и агенти. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150721001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в ландшафтна поддръжка, е разработила иновативни методи за ремонт на тревни ивици, които са до 4 пъти по-ефективни от обикновените. Фирмата търси търговски агенти за разработване/ въвеждане на системата, а освен това се интересува от лицензианти в чужбина. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150917001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, фокусирана над нови прогностични и диагностични биомаркери, свързани с проблеми по време на бременност, търси дистрибутори за своето портфолио в Германия, Австрия, Швейцария, Унгария и Турция. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150827004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, разработила децентрализирана система за почистване на замърсена вода без употребата на химикали, а използвайки растителна, въздушна и активна утайка за елиминиране на  замърсителите, търси партньори за франчайз, търговско или лицензионно споразумение или за съвместно предприятие. 

ХОЛАНДИЯ BONL20150903001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила интерактивна спортна платформа за уроци по физическо възпитание, следучилищни дейности  и почивка. Платформата се състои от 32 безжични и сензорни  постелки с интерактивни спортни и игрови приложения. Фирмата търси дистрибутори и търговски представители.  

ХОЛАНДИЯ BONL20150825002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси дистрибутори за иновативен продукт, позволяващ неинвазивна оценка на риска в реално време за болести на сърцето и кръвоносните съдове. 

ЧЕХИЯ 20120402029 BO Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство по поръчка на заварени и формовани части за машини, стоманени структури, инструменти, приспособления, едноцелеви машини и ремонтиране, предлага на чуждестранни партньори гореспоменатите комплексни услуги и подизпълнителска дейност.

ЧЕХИЯ BOCZ20150819001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на висококачествени ръчно шити знамена, търси опитни дистрибутори или търговци. Фирмата предлага още бродирани емблеми, гербове, църковни бродерии и текстил.

ЧЕХИЯ BOCZ20150519001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила CRM система за недвижими имоти, която спомага за управление и надзор над проекти за недвижими имоти и за споделяне на реални данни с агенти, акционери и клиенти. Фирмата търси търговски представители за популяризиране на системата.

ЧЕХИЯ BRCZ20140828001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана във внос и дистрибуция на медицински устройства и материали, предлага услугите си като дистрибутор на фирми от медицинския сектор.

ЧЕХИЯ BOCZ20150820001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага производството на прототип за по-добро оползвотворяване на слънчевата енергия и по-специално за превръщането на топлина в електричество чрез абсорбатор и оптични средства за концентрация на слънчева енергия. Фирмата търси партньор за финансиране на производството на продукта. 

ЧЕХИЯ 20110916022 BO Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на технически / промишлени или битови химикали, изцяло съобразени с изискванията на клиента, предлага своя капацитет за подизпълнение или производствено споразумение. 

ШВЕЙЦАРИЯ BOCH20150305001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси дистрибутори за своите компютри, оборудвани с решения с отворен код, като Линукс за лична или офис употреба. Фирмата е отдадена на идеята за създаване на екологични, дълготрайни решения, затова търсеният партньор не трябва да работи с продукти, за които планира постепенна замяна. 

ШВЕЦИЯ BRSE20150827001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма произвежда силиконова маска за редуциране на бръчки и торбички под очите и търси производители в Европа, работещи с прототипи и силиконови продукти. Целта е да се намери производствен партньор за разработване на продукта и  производството му в малки серии.

 

ШВЕЦИЯ BOSE20150914001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в проектиране, производство и продажби на иновативни и атрактивни аксесоари за инвалидни столове, търси търговски посредници и търговци на едро на инвалидни столове. 

 

ШВЕЦИЯ BRSE20150918001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в дистрибутиране на различни видове стоки, търси производители на бели аксесоари и декорация за дома като текстил за баня, аксесоари за баня, спално бельо, одеала, завивки, възглавници, пердета, домакински съдове, свещници, вази и купи, лампи, килими, рамки за снимки, часовници и др. аксесоари. Фирмата се интересува от дистрибуторско споразумение.

ШВЕЦИЯ BOSE20150925001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, предлагаща висококачествени мебели за изпитни условия и специални хладилници за здравния сектор, търси дистрибутори. 

ЯПОНИЯ BOJP20150819001 Виж пълния текст (EN)  
Софтуерен разработчик, създател на безплатен браузър за сваляне на данни за анализ и управление на набори от данни от омикс експерименти, които се генерират в науките, изследващи човешкия живот, търси дистрибутори, търговски представители, партньори за лицензиозно споразумение или граждански договор. Браузърът е лесен за използване и може да се персонализира по желание на клиента.