Бюлетин с оферти за бизнес сътрудничество 12

АВСТРИЯ BOAT20150622001 Виж пълния текст (EN)
Производител на мрамор и продукти от мрамор, със собствена кариера, търси търговски представители.

БЕЛГИЯ BOBE20150407001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разработване на автоматизирани логистични решения за складиране на продукти в производствената сфера, е разработила контролирана от компютър система за съхранение на лекарства за болници, старчески домове и други подобни лечебни заведения,  с голям принос за повишаване на безопасността на лекарствата и рационализиране на логистиката. Фирмата търси дистрибутори за разпространение на този продукт.

БЕЛГИЯ 20120605012 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в консултантска дейност, предлага услугите си като подизпълнител за  създаване на регистрационни досиета, представяне на фирми вSIEF (Форум за обмен на информация за вещества), за цялостна помощ в процеса на регистрация, свързан с Регламента Reach и закона за биоцидите.

БЕЛГИЯ BOBE20131202001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в козметични продукти за грижа за лицето и кожата, на базата на морски и растителни активни съставки, търси дистрибутори. Фирмата произвежда нощни и дневни кремове, серуми и маски.

БЕЛГИЯ BOBE20150226001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана във висококачествен домашен текстил, търси изключителни дистрибутори за различните страни. Колекцията включва пълна гама от памучен текстил за маси, решения за кухня, декоративни възглавници и одеяла.

БЕЛГИЯ BOBE20150225001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, производител на дамски и мъжки кожени сандали със собствена марка, търси търговски агенти и дистрибутори.

БЕЛГИЯ BOBE20141022001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, производител на нови винтови фундаменти, които са реална алтернатива на бетоновите, предлага услугите си в рамките на споразумение за аутсорсинг или подизпълнение, на производители и монтажници на мобилни или временни постройки, кабини, домове и др.

БЕЛГИЯ BOBE20141204001 Виж пълния текст (EN)
ИТ компанията, активна в разработването на изчислителни облаци (cloud computing) и със специфичен опит в AWS (Amazon Web Services), търси клиенти с цел сключване на споразумение за услуги, аутсорсинг или подизпълнение. Фирмата разработва приложения; анализира, изчислява и мигрира големи данни (big data); изгражда и поддържа интелигентни системи за възстановяване след бедствие; предлага управлявани услуги чрез споразумения за ниво на обслужване (SLA).

БОСНА И
ХЕРЦЕГОВИНА 20101109012 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на бродирани изделия, суитчъри, знамена, тениски, и кърпи за баня, търси търговски посредници.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150513001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси доставчици на нерафинирано и рафинирано слънчогледово олио във всякакви видове опаковки. Фирмата търси партньори за доставка на големи обеми от слънчогледово олио за износ за Европа и Азия.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150610002 Виж пълния текст (EN)
Фирма с успешно доказана технология за справяне с проблемите на качеството на водата в резервоари и хранилища за питейна вода, търси търговски представители и дистрибутори на тази иновативна система Системата използва технологията механична де-стратификация.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20130718005 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разработване на софтуерни решения, базирани на облак, е създала иновативно уеб приложение, което помага на служители със зрителни увреждания, дислексия или проблеми с грамотността. Фирмата търси търговски агенти и дистрибутори с опит в сферата на ИКТ.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20140507006 Виж пълния текст (EN)
Производител, специализиран в производството на медни терминални зъбчета, шини, намотки, кулери и персонализирани части за електрическата индустрия, търси дистрибутори за тези продукти и предлага услугите си като подизпълнител за производство на горепосочените компоненти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150116006 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в проектиране и производство на миниатюрни помпи, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150605004 Виж пълния текст (EN)
Водещ производител на осветителни тела за учреждения за задържане и лишаване от свобода търси дистрибутори, които осигуряват осветление или допълващи продукти на подобни пазари в Европа и извън Европа. Фирмата е заинтересована и от включване в проекти за осветление от публичния и частния сектор извън Великобритания.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150521003 Виж пълния текст (EN)
Фирма от Шотландия търси агенти и заинтересовани фирми да закупят лиценз за ползване на интерактивен инструмент за енергийна симулация, който позволява на потребителите да виждат дефектите и загуби на енергия от сградите. Системата осигурява спестяване на електроенергия и парични разходи, подкрепени с ясни графики. Системата е идеална за управление на жилища. Доставчици на термографски изображения, строителни или енергийни консултанти са най-подходящи партньори за агенти и лицензианти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20140121002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на ордени, декорации и медали от благородни и неблагородни метали, предлага услугите си като подизпълнител. Фирмата има капацитет да произвежда до 500 000 бройки, както и единични поръчкови изделия.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150430002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в проектиране и производство на надуваеми продукти за лумбална опора и на въздушни клетки за гръдна и бедрена опора за използване в ергономични решения за сядане, търси дистрибутори и агенти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150604008 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в предоставяне на услуги, свързани с дигитален маркетинг, уеб дизайн и SEO, търси агенти, за да предлага тези услуги на клиенти в други европейски страни. Фирмата се интересува и от съвместни предприятия с други дигитални или софтуерни компании.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150611006 Виж пълния текст (EN)
Малка фирма за производство на висококачествени храни чрез традиционни методи търси дистрибутор с опит в гурме храните, за да увеличи международните продажби на своята гама от консерви, желета, горчици и сосове.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150526002 Виж пълния текст (EN)
Търговец на дребно и на едро на продукти за осветление търси производител на специални крушки. Крушките (базирани на технологията flicker flame), следва да имат нишки, които формират конкретни думи или форми.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150512001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, предлагаща платформа за осигуряване на бърз и ефективен начин за намиране на училище или пансион във Великобритания за ученици до 17 години, търси агенти, работещи в сектора на образованието в Европа и извън нея.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150512002 Виж пълния текст (EN)
Производител на малцови съставки търси дистрибутори за своите продукти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150508001 Виж пълния текст (EN)
Фирма с богат опит в сферата връзки с обществеността (PR) в строителната индустрия, е разработила най-всеобхватната към момента услуга за обществени консултации. Услугата е популярна в сферата на имотите (планиране в публичния сектор, предприемачи и архитекти), но може да се използва като инструмент за научни изследвания и консултации в различни сектори на икономиката. За разлика от други налични инструменти, компанията осигурява не само платформата, но и услугите за нейното обслужване. Фирмата търси дистрибутори, търговски агенти и партньори за създаване на съвместно предприятие в други страни.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150617001 Виж пълния текст (EN)
Фирма за научни изследвания предлага услуги по откриване на нови лекарства и тяхното развитие и търси фирми, научноизследователски организации и университети, работещи в сферата на фармацевтиката, здравето на животните и околната среда, които се интересуват от аутсорсинг услуги и сключване на споразумения за услуги за интегрирани проекти или самостоятелни дейности.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150501002 Виж пълния текст (EN)
Фирма с опит и възможности в областта на проектирането и производството на електроника за широка гама от пазари, включително битови уреди, индустриален контрол, сигурност, забавления и игри, търси партньори за дългосрочно споразумение за предоставяне на услуги и споразумение за производство.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20140415001 Виж пълния текст (EN)
Фирма за иновативни корпоративни подаръци с медицинска тематика търси производител за нов вид писалка/химикалка с формата на ДНК верига. Те предлагат споразумение за производство.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150618001 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила първата глобална онлайн услуга за подпомагане на университетите при привличане на академични таланти, изследователи и лектори. В същото време учените самостоятелно могат да ползват услугата, за да намерят преподавателски и изследователски вакантни длъжности в чужбина. Фирмата предлага споразумение за услуги.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150116003 Виж пълния текст (EN)
Производител на готов за употреба протеинов плодов сок, търси партньори за дистрибуция на продукта.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150604007 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в предоставянето на услуги, свързани с дигитален маркетинг, уеб дизайн и SEO предлага услугите си като подизпълнител.

ВЕЛИКОБРИТНИЯ BRUK20150116001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси производители на облекло за велосипедисти. Фирмата продава облекло и аксесоари за велосипедисти на пазара във Великобритания.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150526001 Виж пълния текст (EN)
Търговец на дребно и едро на продукти за осветление търси производител на стъкло, който да произвежда абажури със специфичен дизайн от кристално стъкло или отлято стъкло.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150610001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси печатница, която има опит и капацитет в изпълнението на някоя от следните услуги: висок печат (специално за визитни картички, пощенски картички, А5 и А6 карти), визитки с боядисани ръбове, квадратни визитки или специални папки, за подизпълнение.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150309001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, предлагаща обучителни програми и учители по английски език, желае да работи с бизнеса, с училища и с образователни институции чрез сключване на споразумения за услуги.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150414001 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага междинни съединения за целите на фармацевтичната промишленост, които могат да бъдат използвани за разработване и синтез на нови елементи и съединения. Фирмата търси партньори за придобиване на правото върху тези съединения и предоставянето им на изследователи или фармацевтични фирми в големи количества. Фирмата е заинтересована и от сключване на споразумения за съвместна разработка на лекарства и други подобни продукти на базата на тези междинни съединения.

ГЕРМАНИЯ BRDE20141230003 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси доставчик на дърва за огрев. Фирмата предлага продукти от дърво на своите клиенти и иска да разшири продуктовата си гама с дърва за огрев. Тя търси дългосрочно партньорство с чуждестранен доставчик в рамките на споразумение за дистрибуция.

ГЕРМАНИЯ BRDE20150602001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси партньор за производство на фармацевтични субстанции, използвани за дерматологично лечение. Предвижда се споразумение за производство с фармацевтични компании.

ГЕРМАНИЯ BODE20150213001 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага продукт за унищожаване на плесен (мухъл), възникващ в закрити помещения. Това е първият продукт, който съчетава дезинфекциозен ефект и дългосрочен ефект. Фирмата търси дистрибутори.

ГЕРМАНИЯ BODE20150430002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, предлагаща обширно продуктово портфолио в сферата на индустриалната маркировка (за преразпределители, кабелни панели, апаратура, кабели за вътрешна и външна употреба) със собствена система за маркиране, търси партньори за реципрочно производство, дистрибуционно или производствено споразумение. Фирмата предлага широка гама от материали (за ресурсна, централна, кабелна или заводска идентификация) в своето портфолио с цел задоволяване на всички изисквания на клиента.

ГЕРМАНИЯ BRDE20150408002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разработване и дистрибуция на преносими палатки за растения (grow tents), които се използват главно в градинарството, търси партньор за възлагане на производствената дейност на тези продукти чрез договор за производство.

ГЕРМАНИЯ BODE20150423001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в решения за хидробластиране (фиксирани към машини за почистване на улици и пътища) за отстраняване на маркировка по пътната настилка, търси търговски агенти и дистрибутори. Устройството за хидробластиране е иновативна технология на засмукване (в процес на патентоване), като се използва само вода или вода с добавка за премахване на маркировка.

ГЕРМАНИЯ BODE20150413001 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага своето специализирано ноу-хау в планирането, проектирането, производството и монтажа на машини и производствено оборудване за преработка на риба. Фирмата предлага споразумение за производство и услуги на собственици на риболовни флоти и фирми за преработка на риба.

ГЕРМАНИЯ BODE20150413002 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага своите специализирани услуги в планирането, проектирането, производството и монтажа на машини и производствено оборудване за хранително-вкусовата промишленост, особено за хлебопекарната индустрия. Фирмата се интересува от споразумения за подизпълнение, производство и услуги.

ГЕРМАНИЯ BODE20150414004 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в прецизно леене под налягане (шприцоване), предлага услугите си за производители в Европа, които се интересуват от споразумение за производство. Продуктите се произвеждат по поръчка и се използват от различни клиенти в автомобилостроенето, електрониката, медицински технологии и строителството.

ГЕРМАНИЯ BODE20150402001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на машини за хранително-вкусовата промишленост, предлага микро пивоварни за хотели, ресторанти и други заведения. Фирмата търси търговско-посреднически услуги и предлага производствени споразумения.

ГЕРМАНИЯ BODE20150209003 Виж пълния текст (EN)
Фирма от сектора на рециклирането предлага широка гама от висококачествени, напълно автоматизирани инсталации за сортиране на отпадъци. Сортиращи процеси могат да се приспособяват към различни количества и състави на отпадъците и към желаните резултати от сортирането. Фирмата доставя само инсталациите за сортиране и предлага споразумение за подизпълнение с производители на пълно оборудване за рециклиране.

ГЕРМАНИЯ BODE20150209002 Виж пълния текст (EN)
Фирма от сектора на рециклирането е разработила нова, напълно автоматизирана инсталация за отстраняване на пластмасово фолио, филм или други тънки предмети на големи площи от отпадъци. Поставена най-отпред в процеса на сортиране на отпадъци, тя предотвратява задръствания в процеса на сортиране надолу по веригата, постигайки висока ефективност на сепариране, качество и производителност. Фирмата доставя само инсталациите за сортиране и предлага подизпълнение за производители на пълно оборудване за сортиране на отпадъци.

ГЕРМАНИЯ BODE20150309004 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага ефективна система за разграждане (на базата на ензими) на отпадъчно олио, мазнини и скорбяла. Инсталирана възможно най-близо до източника (кухненска мивка или сифон на пода) и преди сепараторите за мазнини, системата предотвратява образуването на задръстващи съединения, лоши миризми и запушване на водосточни тръби, намалява усилията и разходите за поддръжка. Фирмата търси търговски представители и дистрибутори.

ГЕРМАНИЯ BODE20150217003 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага широка гама от тръбни керамични мембрани за (микро-, ултра- и нано) крос-флоу филтрация на силно замърсени индустриални отпадъчни води. Мембраните позволяват изключителна производителност на филтрацията и селективност. Керамичният материал има изключителни свойства – устойчивост на висока температура, на химикали, на разтворители и механична устойчивост. Фирмата търси дистрибутори, агенти и споразумения за подизпълнение с производители на преработващи отпадъци централи.

ГЕРМАНИЯ BODE20150413003 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси партньори за дистрибуция и маркетинг на продукт за дезинфекция на ръцете, който може да се носи навсякъде. Опакован е в 15 ml тубичка и може да се използва за лични нужди и при болнична грижа.

ГЕРМАНИЯ BODE20150616006 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в предоставяне на услуги за продажба на техника, за развитие на този тип бизнес и за реализиране на сложни технически продукти и решения на пазара във всички  немскоезични страни, предлага своите експертни услуги за разработване и реализиране на продукти от областта на електрониката, автоматизацията, възобновяема енергия и технически софтуер на база на споразумение за услуги.

ГЕРМАНИЯ BODE20150601001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, активна в областта на медиите и културата, предлага разпространение на персонализирани комуникационни пакети на база на споразумение за услуги. Използвайки различни медийни продукти като трейлъри, уеб сайтове, документални филми или пътуващи изложби, фирмата реализира сложни проекти разбираеми за неспециализирана публика.

ГЕРМАНИЯ BODE20150507001 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила много ефективна, неинвазивна козметична процедура на база на транс-дермално приложение. Системата вече е на пазара и нейната висока ефективност е потвърдена от научни партньори и клиенти. Фирмата предлага споразумения за изключителни дистрибуторски услуги на дистрибутори с контакти със салони за красота и козметични студия, хотелски СПА центрове, естетични и дерматологични клиники.

ГЪРЦИЯ BOGR20140521001 Виж пълния текст (EN)
Производител на висококачествени кухненски мебели и шкафчета за спалня, търси търговски посредници и агенти от Балканските страни и Русия.

ГЪРЦИЯ BOGR20150612001 Виж пълния текст (EN)
Фирма за консултации в инженерството, специализирана в проектиране на устойчиви нискоенергийни сгради, в проектиране и изграждане на системи за възобновяема енергия, търси клиенти – строителни фирми, архитектурни фирми и други заинтересовани партньори от проектиране и изграждане на устойчиви строителни проекти или проекти за възобновяема енергия. Фирмата предлага своите услуги на базата на споразумение за подизпълнение, услуги или аутсорсинг.

ДАНИЯ BODK20140505001 Виж пълния текст (EN)
Фирма с опит в органични и устойчиви текстилни продукти предлага продукти, произведени от 100% органичен египетски памук. Фирмата търси дистрибутори в Европа.

ИРЛАНДИЯ BOIE20150520004 Виж пълния текст (EN)
Логистична компания, която работи с фирми от областта на биотехнологиите, медицински изделия, чисти и зелени технологии и от фармацевтичния сектор, осигурява въздушен, воден и сухопътен превоз на товари. Фирмата има складове и дистрибуторски звена в Ирландия и други страни от ЕС и търси фирми, които искат да развиват бизнес в Ирландия, с цел сключване на споразумение за услуги.

ИСПАНИЯ 20111103036 BR Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на дрехи за деца от 3 до 12-годишна възраст, търси партньори от Европейския съюз, които биха искали да въведат своите продукти в Испания. За целта, испанската фирма желае действа като търговски посредник.

ИСПАНИЯ 20120521032 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в продажбата на ветеринарни лекарства и хранителни добавки за животни, търси търговски посредници.

ИСПАНИЯ 20101228014 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в предоставянето на инженерни консултантски услуги, търси дистрибутори и търговски представители, за да въведе своите услуги на нови пазари. Тя също  предлага своите знания и опит на партньори, заинтересовани от сключване на споразумение за съвместна дейност.

ИСПАНИЯ 20130530037 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на системи за възстановяване на подове и поддръжка на тези системи, търси дистрибутори и търговски представители.

ИСПАНИЯ 20120529032 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на хуманоидни роботи, роботизирани системи и роботизирани компоненти, търси дистрибутори на роботизирани системи.

ИСПАНИЯ BRES20150309001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в продажбата на органични и натурални хранителни продукти и хранителни добавки като рейши, женшен или спирулина, желае да разшири своята продуктова гама и търси производители или доставчици на такива продукти.

ИСПАНИЯ 20111103038 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в предоставянето на услуги по графичен дизайн, корпоративна идентичност, брандиране, опаковане, директен маркетинг, уеб дизайн и интериорен дизайн, предлага услугите си, знанията и опита си на партньори, заинтересовани от създаване на съвместно предприятие или сключване на споразумение за подизпълнение.

ИСПАНИЯ 20100805010 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в продажба на млечни продукти, хранителни продукти и напитки, предлага услугите си като търговски посредник за европейските фирми, желаещи да навлязат на испанския пазар.

ИСПАНИЯ 20130128034 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на аксесоари за баня и продукти за хора с увреждания, търси дистрибутори, търговци и агенти, работещи в областта на строителните материали, потребителски продукти и „Направи си сам“ магазини. Фирмата също така предлага съвместно производство.

ИСПАНИЯ BOES20150408001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, занимаваща се с износ на испански хранителни продукти и гурме продукти, търси вносители и дистрибутори от хранителния сектор, с цел сключване на споразумения за търговско представителство в съответната страна.

ИСПАНИЯ 20101228017 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в дистрибуцията на машини за пречиствателни станции за отпадни води, търси търговски представители и дистрибутори.

ИСПАНИЯ 20120521005 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и монтаж на осветителни тела, търси дистрибутори и търговски представители, както и партньори, заинтересовани от сключване на споразумение за подизпълнение в сферата на производството на осветителни тела.

ИСПАНИЯ 20080910027 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в предоставяне на иновативни туристически услуги, търси туристически агенти, организатори на събития или комуникационни компании, които биха искали да създадат съвместно предприятие в Испания.

ИСПАНИЯ 20120620024 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на машини за опаковане, предлага своите продукти на търговски агенти и дистрибутори.

ИСПАНИЯ 20120604041 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и продажба на хранителни продукти за животни, търси дистрибутори и търговски представители.

ИСПАНИЯ 20111213017 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в дистрибуция и продажба на суровини, храни и напитки на испанския пазар, предлага услугите си като дистрибутори и търговски представител на фирми от други страни, които имат намерение да предлагат подобни продукти на испанския пазар.

ИСПАНИЯ BOES20140520001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в проектиране и производство на мебели за дома, хотели и ресторанти, търси дистрибутори и търговски представители.

ИСПАНИЯ 20101228084 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството и дистрибуцията на продукти за хлебни и сладкарски изделия, търси партньор за създаване на съвместно предприятие.

ИСПАНИЯ BOES20150513004 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и продажба на вина с наименование за произход, сертифицирани от British Retail Consortium, търси дистрибутори.

ИСПАНИЯ BOES20141218002 Виж пълния текст (EN)
Биотехнологична компания, фокусирана върху развитието на анализи, базирани на биомаркери, търси партньори за разработване на нови масиви от протеини и антитела и ELISA диагностичен кит, които биха могли да бъдат полезни в диагностика и прогнозиране на няколко патологии, главно рак. Фирмата желае да развива иновативни изследователски проекти, чрез  споразумения за аутсорсинг, за услуги или за производство.

ИСПАНИЯ BOES20131008002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разработването, производството и продажбата на фенолни прахове и други съединения, търси дистрибутори и агенти за своите продукти.

ИСПАНИЯ BOES20150513003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и продажба на трапезни маслини, сертифицирани от British Retail Consortium, с капацитет от 9,000,000 кг. годишно, с възможност за опаковане в различни формати (стъкло, консервни кутии), търси дистрибутори.

ИСПАНИЯ BOES20140331004 Виж пълния текст (EN)
Фирма за производство на пшенично брашно и вторични продукти (фуражно брашно, фини трици, пшенични трици) търси дистрибутори.

ИСПАНИЯ 20130319047 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в проектиране и производството на съоръжения за детски площадки и за спорт на открито, желае да разшири пазарните си позиции чрез мрежа от дистрибутори.

ИСПАНИЯ BOES20150325001 Виж пълния текст (EN)
Фирма за производство на котли, специализирана в производството на всички видове стоманени конструкции за корабостроенето, с опит в заварени конструкции, търси дистрибутори, интересува се от аутсорсинг услуги или споразумение за производство.

ИСПАНИЯ BOES20150306001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в продажба на органични и натурални хранителни продукти и хранителни добавки като рейши, женшен или спирулина, търси търговски агенти и дистрибуторски услуги на европейските пазари.

ИСПАНИЯ BOES20150309002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и продажба на алкохолни напитки като водка, джин, текила, ром, уиски и други традиционни алкохолни напитки от Югоизточна Испания, търси дистрибутори и търговски агенти за продажба в други страни.

ИСПАНИЯ BOES20150318001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и търговия с козметични продукти, е разработила широк набор от функционални продукти, разработени за отстраняване на видими симптоми, причинени от псориазис, търси търговски агенти и дистрибутори.

ИСПАНИЯ BOES20150421002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в механична обработка на автомобилни части, търси чуждестранни партньори, нуждаещи се от подизпълнител за механична обработка на метални елементи.

ИСПАНИЯ BRES20140528001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси маркетингови и комуникационни експерти, дистрибутори и търговски представители за разпространение и продажба на иновативно решение за увеличаване на продажбите от електронна търговия. Търсят се дистрибутори, търговски представители и се предлага възможност за сключване на споразумение за подизпълнение.

ИСПАНИЯ BOES20150211001 Виж пълния текст (EN)
Производител на професионални бои и покрития търси агенти и дистрибутори за предлагане на тяхната широка гама от продукти. Фирмата предлага също споразумение за производство и за съвместно производство.

ИСПАНИЯ BOES20150220001 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила биотехнологични платформи, които са предназначени за скрининг и комбиниране на естествени съставки, за да се генерират нови дермокозметични продукти със синергични свойства. Те търсят производители на съставки, формулатори, производители и подизпълнители, които се интересуват от откриване на нови козметични продукти, базирани на натурални екстракти, или се интересуват от изучаване на тяхната биологична активност, за да развиват съвместно нови продукти или просто да ги тестват.

ИТАЛИЯ BOIT20150114001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси европейски партньори, за да разпространява своето иновативно уеб приложение, което прави сравнителен анализ на всички частни пенсионни фондове. Фирмата търси  дистрибутори за разпространение на този иновативен продукт.

КИПЪР BOCY20130822002 Виж пълния текст (EN)
Фирма за обработка на стъкло, производство на стъкло и на изделия от стъкло търси търговски агенти и дистрибутори за своите продукти.

КИПЪР BOCY20130822001 Виж пълния текст (EN)
Производител на уникални високотехнологични електрически системи за подово отопление търси търговски агенти и дистрибутори за своите продукти.

КИПЪР BOCY20150619001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на домакински почистващи препарати и други почистващи продукти и инструменти, търси търговски агенти и дистрибутори. Тя също  предлага да произвежда тези продукти на базата на договор за подизпълнение.

ЛАТВИЯ BOLV20141107001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на студено пресовано масло от рапица и рапичен шрот, предлага възможности за придобиване на фирмата от други по-големи фирми или финансово споразумение.

ПОЛША BOPL20141222004 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на опаковки за храни, предлага подизпълнение за производители на сладкарски изделия (особено шоколади и шоколадови бонбони). Фирмата предлага производство и опаковане на продуктите от квалифицирани и специално обучен персонал

ПОЛША BOPL20150305001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на кожени изделия – чанти, портфейли и малки куфари, търси дистрибутори.

ПОЛША BOPL20150119002 Виж пълния текст (EN)
Производител на консерви, готови ястия, конфитюри, супи и сиропи търси дистрибутори.

ПОЛША BOPL20140509003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството и продажбата на различни видове гъби (пресни и сушени) и повърхност за отглеждане на гъби, търси партньори за дистрибуция.

ПОЛША BOPL20150227002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, създател на система, която улеснява комуникацията с околната среда на лица с увреждания, търси дистрибутори на продукта. Тази система е предназначена предимно за хора с увреждания, които страдат от частична или пълна парализа на горните крайници или за деца с церебрална парализа. Сензорната система е набор от електронни устройства за контрол на компютъра, телевизора или интеркома за хора с увреждания.

ПОЛША BOPL20140514005 Виж пълния текст (EN)
Производител на мебели за деца търси дистрибутори.

ПОЛША BOPL20150608002 Виж пълния текст (EN)
Производител на вино търси дистрибутори, търговци на едро и на дребно. Фирмата отглежда 4 вида грозде и има най-новите машини за производство на вино. Освен това производителят си сътрудничи с известен немски винопроизводител, който споделя своето ноу-хау и разполага със собствена лаборатория, с което може да тества и контролира параметрите на виното и качеството през цялото време.

ПОЛША BOPL20150129001 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага 2 помещения близо до Варшава за офиси, за производствени цели и за складиране. Фирмата търси партньори, заинтересовани от покупка, отдаване под наем или друга форма на управление на тези помещения.

ПОЛША BRPL20150310001 Виж пълния текст (EN)
Производител на детски дрехи търси доставчици на термоактивнa пяна, която да използва в производството на панталони със специално предназначение.

ПОЛША 20101220076 Виж пълния текст (EN)
Производител на здравословна и диетична храна търси търговски посредници и дистрибутори.

ПОЛША BOPL20141118002 Виж пълния текст (EN)
Производител на тухли търси дистрибутори и агенти.

ПОЛША BOPL20141219009 Виж пълния текст (EN)
Група учени подпомага фирми в областта на оптимизацията на производствените процеси. Учените предлагат широк спектър от анализи, базирани на методите за рентабилно управление (от англ. lean management – система от методи и техники за непрекъснато повишаване стойността на продукта и намаляване на разходите), включително: симулационни модели, статистически контрол на процесите (SPC), проектиране на експерименти (DOE) и др. Те се интересуват от установяване на сътрудничество на място или като дистанционно консултиране на базата на споразумение за услуги.

ПОЛША BOPL20150210003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на висококачествени ароматизатори за автомобили, търси дистрибутори на своите продукти.

ПОЛША BOPL20150226001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на обувки, търси дистрибутори, франчайз партньори и предлага споразумение за производство като подизпълнител.

ПОЛША BOPL20140523010 Виж пълния текст (EN)
Производител на тоалетна хартия и машини за опаковане на тоалетна хартия търси дистрибутори.

ПОЛША BOPL20150311003 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага производство на сглобяеми елементи от алуминий, огъване и оформяне на метал и предлага услуги по пробиване, фрезоване и пресоване и друга обработка на метал. Фирмата предлага споразумение за съвместно предприятие, съвместно производство и подизпълнение.

ПОЛША BOPL20140121003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на дограма от дърво, алуминий, дървени външни врати, дървени капаци за прозорци, ролетни щори, первази и декоративни лайстни, търси дистрибутори и предлага да работи като подизпълнител.

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20150519001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, производител и дистрибутор на големи панделки, включително и ароматизирани панделки за декорация, търси нови, ексклузивни дистрибутори.

РУМЪНИЯ 20121015013 Виж пълния текст (EN)
Фирма, производител на висококачествени дивани от масивно дърво, търси търговски представители и дистрибутори.

РУМЪНИЯ BORO20141222007 Виж пълния текст (EN)
Производител на висококачествени вина от различни сортове, търси търговски агенти и дистрибутори. Фирмата използва най-доброто оборудване за производство на вино и има производствен капацитет от 20,000 бутилки на ден.

РУМЪНИЯ BRRO20140214001 Виж пълния текст (EN)
Търговец на едро на луковици на цветя, овощни дървета и храсти, семена за цветя и зеленчуци предлага да дистрибутира продуктите на чуждестранни партньори на румънския пазар. Фирмата търси доставчици на качествен посадъчен материал.

РУМЪНИЯ BORO20150306001 Виж пълния текст (EN)
Фирма проектира и произвежда системи за отопление с инфрачервени лъчи, подходящи за всякакъв вид сгради и се стреми да увеличи своята продуктова гама. Фирмата предлага услугите си като подизпълнител.

РУМЪНИЯ BORO20150220002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в отопление, вентилация, климатизация и санитарни инсталации, предлага услугите си като подизпълнител.

РУМЪНИЯ BORO20131220001 Виж пълния текст (EN)
Производител на апарат за разпределение и контрол на електричество, търси търговски посредници.

РУМЪНИЯ BORO20150217001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, производител на месни продукти, търси търговски посредници.

РУМЪНИЯ BORO20130731001 Виж пълния текст (EN)
Консултантска фирма, специализирана в областта на счетоводството, финансов одит, вътрешен одит, счетоводен софтуер, предлага услугите си като подизпълнител.

РУМЪНИЯ BORO20141222005 Виж пълния текст (EN)
Фирма с над 10 годишен опит в производство и доставката на системи за осветление се интересува от разширяване на присъствието си в Европейския съюз чрез търговски агенти, работещи в секторите търговия и строителство. Фирмата използва най-добрите компоненти в производствения процес, софтуера LiteStar 4D и ефективна система за проектиране на осветлението.

РУМЪНИЯ BORO20141222001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в дърводобив и логистика, търси агенти и дистрибутори от ЕС, които могат да предлагат, разпространяват и продават продуктите пряко на фирми за дървообработване, производители на мебели и производители на паркет.

РУМЪНИЯ BORO20141223003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана във водопроводни, отоплителни и климатични инсталации, вентилация, търси търговски агенти, които да представят услугите директно на крайните клиенти – строителни компании.

РУМЪНИЯ BORO20141222002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в отглеждане на птици и продажба на птиче месо, търси търговски агенти и дистрибутори от България, Унгария и Молдова.

ТУРЦИЯ 20120716038 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в строително-ремонтни дейности (външна облицовка, изолация, вътрешна украса и реставрация), предлага създаване на съвместни предприятия и подизпълнителски дейности.

ТУРЦИЯ 20120716029 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разпространение и обслужване на софтуерна система за управление на хотели и болници, предлага сливане или замяна на акции, продажба на цялата фирма или част от нея.

ТУРЦИЯ 20120810002 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на билкови продукти, особено ароматни масла, предлага продажба на цялата фирма или част от нея.

ТУРЦИЯ BOTR20141219003 Виж пълния текст (EN)
Производител на различни видове клапани и хидравлични системи предлага подизпълнение.

ТУРЦИЯ BOTR20150112001 Виж пълния текст (EN)
Производител на машини за опаковане търси партньори за споразумение за производство или дистрибуция.

ТУРЦИЯ BOTR20141219007 Виж пълния текст (EN)
Производител на клетки за домашни птици и метални конструкции за използване в птицевъдството предлага услугите си като производител или подизпълнител.

ТУРЦИЯ BOTR20150226002 Виж пълния текст (EN)
Производител на конвейерни ленти за промишлеността търси партньори за дистрибуция на своите продукти. Фирмата произвежда сама използваните кордни тъкани.

ТУРЦИЯ BOTR20150123002 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага консултантски услуги за управление на производството, управление на системи за качеството и проекти за възобновяема енергия. Фирмата търси клиенти, които имат нужда от тези услуги.

ТУРЦИЯ 20121228032 BO Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в строителна и инфраструктурна инженерингова дейност, предлага съвместни предприятия.

ТУРЦИЯ BOTR20141203005 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила устройство за записване на данни за използване в летателни апарати. То е способно на запис на данни от цифрови / аналогови видео и аудио интерфейси, различни информационни шини и всички видове серийни / паралелни портове за данни. Фирмата търси дистрибутори.

ТУРЦИЯ BOTR20141027008 Виж пълния текст (EN)
Фирма с опит в изграждане на цялостни оранжерийни конструкции и производство на  части и оборудване за оранжерии търси търговски посредници, особено в Европа, Северна Африка и Русия. Фирмата също така е готова да сподели и своето ноу-хау и технологии в рамките на споразумения за съвместно предприятие.

ТУРЦИЯ BOTR20150302001 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага платформа за видео наблюдение, базирана на облак, която се използва главно в дома за наблюдение на бебета, наблюдение на възрастни, наблюдение на домашни любимци, приложения за сигурност и наблюдение на работници и служители. Камерата съхранява видео на облак, без допълнителни хардуерни изисквания. Фирмата търси дистрибутори и онлайн търговци, както и партньори, заинтересовани от лицензиране на софтуера.

ТУРЦИЯ BOTR20150225003 Виж пълния текст (EN)
Фирма от медицинския сектор, ексклузивен дистрибутор на пирони за бедрената кост в Турция, търси дистрибутори в ЕС за своите продукти.

ТУРЦИЯ BOTR20150122001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на трикотажни платове, желае да работи като подизпълнител за фирми-производители на хавлиени кърпи и дрехи.

ТУРЦИЯ BOTR20150122003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на клапани и контролни звена, търси дистрибутори в европейските страни.

ТУРЦИЯ BOTR20150216001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство и внос на торф, иска да сключи споразумения за създаване на съвместно предприятие или производствени споразумения в страни от ЕС.

ТУРЦИЯ BOTR20150218002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на портални и полупортални кранове, стрелови кранове, специални кранове, тежкоподемни кранове, търси търговски посредници и предлага споразумение за производство с партньори от европейските страни.

УНГАРИЯ BOHU20150116001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в организиране на събития, е разработила електронна система за различни презентации и търси партньори за сключване на споразумение за търговско представителство или споразумение за изпълнение на услуги.

УНГАРИЯ BOHU20150107002 Виж пълния текст (EN)
Фирма за производство на стоманобетонни конструкции, търси търговски агенти и дистрибутори.

УНГАРИЯ BOHU20141110006 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство, изграждане, ремонт и обновяване на зали, рамкови конструкции, леки сгради, производство на контейнери, хладилни складове, метални конструкции, леки покриви, предлага услугите си като подизпълнител.

ФИНЛАНДИЯ BOFI20150607001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производството на нови видове смути и шейкове, търси търговски агенти и дистрибутори. Фирмата предлага смути от черни боровинки, червени боровинки и морски зърнастец. Продуктите са на растителна основа и са богати на флавоноиди, витамини и фибри.

ФРАНЦИЯ BRFR20150325001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, която е в процес на реализиране на нов проект по събиране и рециклиране на фасове, за да се намали замърсяването и токсичността, търси допълнителна научна информация относно въздействието на фасовете върху околната среда: екологични последици, химикали и токсикология, замърсяване и разграждане в морето.

ФРАНЦИЯ BRFR20150408002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на метални луксозни стоки и аксесоари, търси подизпълнители с опит във фрезоване, струговане, пробиване, рязане и щамповане на малки по размер метални части, предназначени за луксозни стоки, като: кожени изделия, часовници, бижута, главно от месинг.

ФРАНЦИЯ BOFR20140218002 Виж пълния текст (EN)
Фирма предлага своя доказан експертен опит в сферата на нискомолекулните лекарства (т.нар. „малки молекули”). Специализирана в химическите изследвания и оптимизация с цел разрастване, фирмата покрива нуждите на клиентите от ранни проучвания до дейности за разрастване и излизане на пазара. Фирмата търси клиенти, заинтересовани от сключване на  споразумение за услуги.

ФРАНЦИЯ BOFR20140131001 Виж пълния текст (EN)
Френска организация за поръчкови научни изследвания предлага уникална комбинация от утвърдени in-vivo модели и пълен набор от поведенчески, биохимични и морфологични тестове, позволяващи бърз прогнозен скрининг на въздействието на лекарствени вещества и хранителни добавки върху мозъка.
Фирмата предлага споразумение за услуги за следните дейности:
-          панел от in-vivo модели на гризачи за различни смущения в централната нервна система;
-          модели, позволяващи тестването на лекарства и хранителни добавки върху остаряването на мозъка.

ФРАНЦИЯ BRFR20140401001 Виж пълния текст (EN)
Водеща фирма с голям експертен опит в извличането и преработката на натурални съставки за хранителни, нутрацевтични и козметични приложения, търси производители на хранителни добавки. Фирмата предлага реципрочно производство.

ФРАНЦИЯ BOFR20150206001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в инженеринг и механичен дизайн, предлага проектиране, производство и подобряване на машини или инструменти, включително пълно управление на проекти. Фирмата търси клиенти, основно работещи в секторите преработка на храни, системи за опаковки и медицинско оборудване. Фирмата е насочена към клиенти, които търсят усъвършенстване и оптимизиране на тяхното оборудване в рамките на споразумение за услуги.

ФРАНЦИЯ BOFR20150126001 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила забавен и ергономичен инструмент за деца за рязане на всички видове хартия и пластмаса и търси дистрибутори.

ФРАНЦИЯ BRFR20150324001 Виж пълния текст (EN)
Фирма специализирана в онлайн дистрибуция търси доставчици на принадлежности за коване, инструменти и метални изделия като врати, сенници от ковано желязо, огради, както и компоненти от ковано желязо.

ФРАНЦИЯ BOFR20150323001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в складиране и съхранение на плодове, зеленчуци и други замразени хранителни продукти, предлага услугите си на вносители и износители. Фирмата се намира на  пристанището на Дюнкерк (Северна Франция).

ФРАНЦИЯ BRFR20150325002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в реновиране на мебели, търси доставчици на използвани дървени мебели. В момента фирмата търси детски дървени и сламени столове в големи количества. Тя е заинтересована да работи и като подизпълнитела за конкретни поръчки.

ФРАНЦИЯ BOFR20150212003 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разработване и производство на брави по поръчка от неръждаема стомана и устройства за механична блокировка за промишлеността, търси дистрибутори в чужбина.

ФРАНЦИЯ BOFR20150528001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на продукти и рекламни изделия от полиестерна смола, епоксидна смола, прозрачна смола и композитни материали, търси дистрибутори. Фирмата разполага със собствена регистрирана марка. Продуктите се използват за рекламна и декоративна цел от професионалисти от много сектори: хотели и ресторанти, международни търговски вериги, организатори на търговски панаири, музеи, увеселителни паркове, рекламни агенции и др. Фирмата произвежда всякакъв вид скулптури, фигури и животни с всякакъв размер, за външна и вътрешна украса. Общо каталогът им съдържа повече от 2000 предмета.

ФРАНЦИЯ BOFR20150316002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в производство на клапани за приложение в строителството, търси дистрибутори. Фирмата предлага широка гама от клапани за отопление, вентилация и климатизация (HVAC), системи за противопожарна защита, както и за разпределение на вода, за да се постигне значителна икономия на енергия в обществените сгради.

ХОЛАНДИЯ BONL20150603001 Виж пълния текст (EN)
Производител на професионални почистващи препарати търси търговски агенти и дистрибутори. Фирмата е специализирана в производство на препарати за отпушване на канали, препарати за декалциране, обезмаслители и безвредни за околната среда продукти.

ХОЛАНДИЯ BONL20150403001 Виж пълния текст (EN)
Фирма със собствена разработка на свръхчувствителен биоаналитичен тест за измерване на иновативни лекарства на ултраниски нива в биологични течности и тъкани, търси търговски представители и дистрибутори.

ХОЛАНДИЯ BRNL20150507001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, производител на якета със собствен дизайн и търговска марка, търси подходяща марка за дамско облекло, което да допълва колекция им. За предпочитане е потенциалният партньор да е вече установен и да продава своите стоки на холандския пазар. Фирмата се интересува и от споразумение за търговско представителство и дистрибуция.

ХОЛАНДИЯ BONL20150424001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, специализирана в разработване и производство на видео и мобилни видео системи за професионална употреба, търси търговски представители. Основните пазари са обществената безопасност, транспорт, службите за пожарна безопасност и промишлеността. Фирмата продава на клиенти в повече от 25 страни и търси нови агенти и дистрибутори.

ХОЛАНДИЯ BRNL20150528001 Виж пълния текст (EN)
Фирма за дистрибуция на професионални бои за лице и тяло търси производители, които могат да доставят висококачествени продукти, отговарящи на регулациите на ЕСи САЩ.

ХОЛАНДИЯ BONL20150602002 Виж пълния текст (EN)
Фирма със собствена разработка на иновативен, лек, сгъваем алуминиев праг, който улеснява достъпа на хора с физически увреждания в различни помещения, търси търговски агенти и дистрибутори. Тази система се използва лесно в магазини, кафенета, ресторанти и домове.

ХЪРВАТИЯ BOHR20140225001 Виж пълния текст (EN)
Производител на еднопосочни клапани без филтър, използвани като вакуумни обезвъздушители за PVC торбички, търси търговски представители и дистрибутори.

ХЪРВАТИЯ BOHR20141219002 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси търговски агенти и дистрибутори за продажба на дизайнерски мебели.

ХЪРВАТИЯ BOHR20150316001 Виж пълния текст (EN)
Производител на различни електронни схеми и устройства търси дистрибутори за два от продуктите си – устройство, което автоматично включва и изключва осветителни тела или реклами и устройство, което се използва за контролиране на светлината.

ХЪРВАТИЯ BOHR20150319001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси партньори за финансово подпомагане чрез предварително споразумение, за да финализира своя проект „безопасен живот“ (safe life). Проектът представлява създаването на кол център, който ще бъде централен пункт за подпомагане на хора от всички възрасти.

ХЪРВАТИЯ BOHR20150615002 Виж пълния текст (EN)
Фирма, която произвежда ръчно изработени кристални продукти, като например вази, купи, чаши и др., търси дистрибутори.

ЧЕХИЯ BOCZ20140521001 Виж пълния текст (EN)
Производител на мебели за детски градини и училища (маси, столове, разтегателни легла, различни видове шкафове и т.н.) търси дистрибутори.

ШВЕЙЦАРИЯ BRCH20150401001 Виж пълния текст (EN)
Фирма с опит в отглеждането на зеленчуци търси производители и дистрибутори на специални куки за отглеждане на домати, които помагат за подобряване на работния процес на персонала.

ШВЕЦИЯ BOSE20150324001 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила система за разпределяне на пациенти и подпомагане вземането на решение за доболнична и болнична спешна медицинска помощ. Системата дава препоръка за нивото на приоритет и за медицинското лечение. Системата е утвърдена и използвана в спешните клиники на големи болници в продължение на десет години. Фирмата търси търговски партньори за дистрибуция и препродажба, както и болници за прилагане на системата.

ШВЕЦИЯ BOSE20150302001 Виж пълния текст (EN)
Фирма търси дистрибутори за продажба на нискокалорични диетични продукти, без аспартам, глутен и соево брашно.

ШВЕЦИЯ BOSE20150602001 Виж пълния текст (EN)
Фирма е разработила уникално шише за хранене на кърмачета и малки деца и търси търговски агенти и дистрибутори в цяла Европа. Продуктът се предлага в различни цветове и размери.