Бюлетин с оферти за бизнес сътрудничество 10

 

Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. Кликнете на Виж пълния текст (EN), за да се запознаете с повече подробности. Ако след преглед на пълния текст запитването Ви интересува, изпратете приложената Expression of interest form.

За контакти и повече информация – тел. 058 601472; gkolev@cci.dobrich.net

АВСТРИЯ BOAT20150409001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага платформа за организатори на семинари, които се нуждаят от практическо електронно решение за намаляване на административната работа, свързана с резервации, заплащане и администриране наобучителни курсове, лекции, семинари. Този инструмент за обучаващи институции и организатори на семинари спестява време и пари. Фирмата предлага сключване на търговско споразумение за ползване на платформата.

БРАЗИЛИЯ BRBR20141001002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси европейски бизнес партньори, които продават полиетиленови торбички за събиране и изхвърляне на болнични отпадъци.Първоначално бразилската фирма иска да бъде дистрибутор на продукта в Бразилия и по-късно да подпише споразумение за производство с европейски партньор.

 

БРАЗИЛИЯ BOBR20141121001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, която произвежда голямо разнообразие от пъпеши (медена роса, галиа, канталупа,santa claus) и дини, търси дистрибутори с опит за продажба на тези продукти в супермаркети, хотели, специализирани магазини и други търговски обекти.

БРАЗИЛИЯ BOBR20150112001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на вътрешни и външни масивни врати, изработени от бразилска дървесина, търси партньори за сключване на търговско споразумение, споразумение за дистрибуция и споразумения за допълващо производство.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150114006 Виж пълния текст (EN)  
Производител на мастило за ситопечат на водна основа за текстилна употреба търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20140721003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разработване, разширяване и поддържане на комплексни софтуерни решения за научните, инженерните и технологични общности, желае да продава тези лицензирани софтуерни продукти на фирми чрез опитни организации в тази сфера и водещи изследователски центрове в цяла Европа.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150515003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага услуги в областта на изследванията и дизайна, с цел подпомагане на създаването на потребителски ориентирани интерактивни продукти и услуги. Фирмата се интересува от дългосрочни проекти с фирми от всички сектори, чрез сключване на споразумения за услуги с тях.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20140718001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага услуги по разработване насофтуер и фърмуерв областите: науки за живота, биотехнологии и здравеопазване. Фирмата желае да си сътрудничи с партньори от промишлеността и академичните среди в областите: разработване на драйвери и интерфейс, разработване на софтуерно приложение, управление на данни и работни процеси, система за управление на лабораторна информация (LIMS).

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150514001 Виж пълния текст (EN)  
Клон на международна компания за автоматизация търси нови начини за разнообразяване на системите й за рязане на хартия с мулти-субстратни системи. Търсят се компоненти и системи, които може да режат различни субстрати, включително: картон, полимери и текстил. Видът на сътрудничество може да включва споразумение за придобиване, финансово споразумение или споразумение за услуги.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150211001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на различни консумативи за медицинска ендоскопия търси търговско посредничество и дистрибутори в Европа. Фирмата е един от водещите доставчици на оборудване и аксесоари за ендоскопия във Великобритания.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20141216003 Виж пълния текст (EN)  
Дистрибутор на Европейско ниво на ново печатно приложение за литографски принтеритърси дистрибутори от цяла Европаза този продукт. Продуктът позволява да се сгъне лист хартия, който да залепне за себе си, така че да няма нужда от поставянето му в плик и така спестява средства от опаковка.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20150416001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси производител на дамско облекло от качествени памучни тъкани.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20131119001 Виж пълния текст (EN)  
Езикова школа предлага широка гама от езикови курсове и организиран престой за обучение, бизнес и развлечение. Фирмата желае да партнира с агенции или училища, които да изпращат ученици и студенти във Великобритания за курсове по английски език за кратък или дълъг период.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150415003 Виж пълния текст (EN)  
Производител на оборудване, приложимо в санитарни сервизни помещения в сектора на здравеопазването, търси дистрибутори.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150219001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на музикални инструменти е разработил серия от аудио продукти, като водоустойчиви говорители (с Bluetooth). Фирмата търси онлайн платформа и дистрибутори, за да продава своите продукти в цяла Европа.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150219002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила онлайн платформа, на коятофирми от сферата на туризма да рекламират своите продукти и услуги на потенциални клиенти и чрез коятотуристически съюзии асоциации могат да обменят информацияи да развиват съвместни проекти. Типът на предвижданото сътрудничество е споразумение зауслуги.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20141215002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на висококачествени декоративни факли за събития и отоплители за тераси търси новидистрибутори, които имат създадени контакти с ресторанти и хотели.

 

ГЕРМАНИЯ 20130121028 BO Виж пълния текст (EN)  
Немска фирма, работеща в сферата на управлението на отпадъци и търговия със суровини, предлага черупки от палмови ядки и търси партньори за съвместно предприятие, като предлага подизпълнителски и аутсорсинг услуги.

 

ГЕРМАНИЯ BRDE20150209001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в проектиране и производство на мебели и аксесоари, търси партньор производител на мебели. Продуктите се продават чрез различни канали за дистрибуция в няколко европейски страни.

 

ГЕРМАНИЯ BODE20150210001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила изпитана и работеща бизнес идея за изцяло независим кафе бар, подобно на триколка за товари, подходящ за мобилна употреба или за употреба в магазини. Фирмата търси международни франчайзинг партньори или лицензионни партньори.

 

ГЪРЦИЯ BOGR20141121001 Виж пълния текст (EN)  
Водещ производител и износител на доматено пюре и плодови пюрета търси търговски агенти и дистрибутори за своите продукти.

 

ГЪРЦИЯ BOGR20150213001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси търговски посредници (вносители, дистрибутори, търговци на едро) за продукти от мрамор и естествен камък.

 

ГЪРЦИЯ BOGR20150211001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в разработване на мобилни приложения (проектиране на мобилни концепции и технологии), търси дистрибутори за своите приложения. Тя предлага мобилно съдържание (снимки, музика, игри, видеоклипове, мелодии, теми, приложения). Също така желае да предостави своите услуги поразработване на мобилни приложения на мобилни оператори, разработчици на мобилни приложения и доставчици на услуги с добавена стойност.

 

ДАНИЯ BRDK20150511001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за детски залъгалки и играчки търси производители, които могат да произвеждат техните биоразградими, безопасни продукти от естествен латекс, за да сключи споразумение за производство. Продуктите трябва да отговарят на Европейския стандарт EN71, който определя изискванията за безопасност на играчките.

 

ДАНИЯ BODK20150417002 Виж пълния текст (EN)  
Малка фирма, производител на фъстъчени ядки с пшенично покритие и лек чили вкус, които се сервират топли (фирмата осигурява уред за подгряване), търси дистрибутори, работещи в хранително-вкусовата сфера и имащи контакти с фирми от развлекателния и спортния сектор.

 

ЕСТОНИЯ BOEE20141217001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага платформа за мониторинг на околната среда за събиране на данни за сектора нефт и газ, океани и др. Предложението е насочено към промишлени компании, научноизследователски институции и университети в областта на събирането на данни и мониторинг на околната среда и океани, които се интересуват от дистрибуторски услуги, подизпълнение и споразумения за съвместно предприятие.

 

ИСПАНИЯ BOES20130729001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство, опаковане и етикетиране на почвен подобрител от варовик за земеделски дейности, търси дистрибутори и търговски представители от цяла Европа. Продуктът е сертифициран и може да се използва в органичното земеделие.

 

ИСПАНИЯ BOES20131011001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство и продажба на зехтин „Екстра Върджин” с високо качество, както и на функционални продуктина базата на зехтин за намаляване на лошия холестерол и предотвратяване на рак на простатата, търси дистрибутори и търговски представители.

 

ИСПАНИЯ BOES20130801001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в продажба на испански алкохол и вина с обозначение за произход, търси дистрибутори за своите продукти в Европа.

 

ИСПАНИЯ BOES20141212001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на дървени маси и столове за дома,търси дистрибутори, търговски агенти и търговци на дребно в Европа.

 

ИСПАНИЯ BOES20150514002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на колбаси, на варени и пушени месни продукти, се интересува от търговски споразумения за дистрибуция на своите продукти.

 

ИСПАНИЯ BRES20150205001 Виж пълния текст (EN)  
Испанска фирма, специализирана в 3D принтиране и 3D дизайн, търси производител на макари от ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен) материал. Макарите се използват за навиване на монофиламенти за 3D принтери. Партньорът трябва да има в наличност своя собствена матрица за производство на макари. Количеството, което ще бъде поръчвано, е около 2000 до 4000 бройки на поръчка.

 

ИСПАНИЯ BOES20150204003 Виж пълния текст (EN)  
Производител на иновативни бои за декорация и за индустриална употребатърси дистрибутори и предлага споразумение за търговско представителство.

 

ИСПАНИЯ BOES20130716002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на малки мебели от различни материали и в различни стилове, търси дистрибутори, търговци и търговски представители. Фирмата произвежда шкафове, масички, декоративни масички, етажерки за книги, телевизионни маси, шкафове за обувки и др. в класически и в съвременен стил.

 

ИСПАНИЯ BOES20150204001 Виж пълния текст (EN)  
Логистична фирма със значителен опит в съхраняване на всякакъв вид продукти: от консервирани храни до химически продукти, търси производители и дистрибутори, които се нуждаят от логистично съхранение в Испания.

 

ИСПАНИЯ BRES20131010001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма предлага технически услуги, поддръжка и дистрибуция в рамките на испанския пазар за европейски компании, които произвеждат продукти, свързани с морския, военноморския и корабостроителния сектор.

 

ИТАЛИЯ BOIT20150206001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, работеща в областта на строителството, е патентовала иновативно средство за бърз и лесен монтаж на електрически кутии и търси дистрибутори за предлагане на тази разработка.

 

ИТАЛИЯ BOIT20141209001 Виж пълния текст (EN)
Фирма, която проектира и произвежда части от въглеродни(карбонови)влакна за автомобилостроенето, състезателни коли и мотори, хеликоптери, безпилотни самолети, военни устройства, хирургични маси, се интересува от споразумения за производствои подизпълнение.

 

КИПЪР BOCY20150220001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на традиционни вина, търси агенти и дистрибутори за продажба в Европа.

 

ЛАТВИЯ BOLV20150210001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за производство на вентилационни системи търси  търговци на едро, дистрибутори, вериги затърговия на дребно, както и строителни фирми, които предлагат продукти за отопление, вентилация, климатизация.

 

МАЛТА BOMT20141110001 Виж пълния текст (EN)  
Туристическа агенция предлага множество услуги на Малтийските острови (настаняването е една от основните предлагани услуги) и търси споразумение за търговско представителство с туристически агенции и туроператори.

 

НОРВЕГИЯ BONO20150112001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на нов вид уникалнo мъжко бельо търси дистрибутори.Фирмата осигурявасъщо така достъп до дигитални и печатни рекламни материали.

 

ПОЛША BOPL20131230001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на прахови покрития търси производствени и търговски фирми, които се интересуват от закупуване на техните продукти, както и фирми, заинтересовани от дистрибуция на тези стоки на територията на страната им.

 

ПОЛША BOPL20130801004 Виж пълния текст (EN)  
Завод, специализиран в производството на декоративно и индустриално стъкло, търси дистрибутори и агенти в Европа. Също така предлага стъкло за производство на мебели.

 

ПОЛША BOPL20131104002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, работеща в областта на преносимите електронни устройства,търси дистрибутори забогата гама от нови, CE одобрени, зарядни устройства за мобилни телефони.

 

ПОЛША BOPL20131105004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, работеща в областта на преносимите електронни устройства търси дистрибутори за батерии за мобилни телефони и таблети (CE сертифицирани и одобрени).

 

ПОЛША BOPL20130822002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма доставчик на ИТ приложения за транспортния сектор предлага приложение за управление на превозни средства на фирми, работещи в сектора на базата на лицензионно споразумение. Също така желае да действа като подизпълнител за предоставяне на ноу-хау в областта на AVL системи(системи, които осигуряват автоматично установяване на местоположението на превозното средство).

 

ПОЛША BOPL20130716006 Виж пълния текст (EN)  
Производител на ръчно изработени уестърн седла и екипировка за оседлаване на коне желае да навлезе на чужди пазари и търси дистрибутори.

 

ПОЛША BOPL20131017001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на велосипеди, изработени в традиционен, стар и ретро стил, търси дистрибутори.

 

ПОЛША BOPL20131024001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за преработка на пластмаси, занимаваща се с целия производствен процес от проектиране, разработване на шприцформи до стартиране на серийно производство и монтаж на пластмасови компоненти, търси партньори за сключване на споразумение за производство. Фирмата също предлага да бъде подизпълнител за партньори, които желаят да възложат част от производството си на пластмасови компоненти или да сключат договор за монтаж на пластмасови елементи.

 

ПОЛША BOPL20130806001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на системи за лазерно рязане, търси дистрибутори за своите продукти.

 

ПОЛША BOPL20150127001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, управляваща платформи за групово финансиране (crowdfunding), предлага експертни услуги по отношение на анализ на възможностите за този вид финансиране за бизнес-към-клиент (B2C) фирми, университети и центрове за трансфер на технологии. Основната цел на експертните услуги е да обясни какво е груповото финансиране и какви възможности дава по отношение на реализация на проекти, дори и за тези, които са в начален стадий на развитие. Освен това партньорите ще получат съществени познания за това, как да стартират успешен бизнес. Фирмата предлага споразумение за предоставяне на услуги.

 

ПОЛША BOPL20150212003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в областта на разработване на уеб-базиран софтуер, разработване на GISпортали и бизнес разследване (BI), търси сътрудничество с ИТ компании, заинтересовани от подизпълнителски дейности по разработване на софтуер [включително развитие на GIS / 3D решения, склад данни (datawarehouse)] или фирми, които търсят партньор за по-големи проекти.

 

ПОЛША BOPL20150202003 Виж пълния текст (EN)  
Ферма за селски туризъм (разположена в планинския масив Кърконоше) предлага своите услуги за организиране на различни фирмени мероприятия.Местоположението е идеално за катерене, преходи, туризъм, планински походи. Фермата предлага допълнителни атракции, като: мини зоологическа градина, детски площадки за децата и възможност за помагане из фермата и участие в тематични семинари и уроци.

 

ПОЛША BOPL20141218004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за производство на различни продукти от ламинат и стомана по спецификация на клиента предлага подизпълнителски услуги и търси споразумение за производство с чуждестранни партньори.

 

ПОЛША BOPL20141219002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на полиестерни басейни, търси търговски агенти и дистрибутори.

 

ПОЛША BOPL20140211005 Виж пълния текст (EN)  
Семейна фирма за производство на бебешко и детскооблекло, както и аксесоари за: детски колички, столчета за кола, слингове, търси дистрибутори и търговци на едро от ЕС и Русия. Фирмата също така предлага да бъде подизпълнителза специални поръчки на други фирми.

 

ПОЛША BOPL20131029001 Виж пълния текст (EN)  
Полска фирма, специализирана всглобяване на части от пластмаса, силикон, хартия и др., с приложение на тази дейност също в складове и опаковане на продукти, предлага услугите си като подизпълнител.

 

ПОЛША BOPL20140314004 Виж пълния текст (EN)  
Производител на дървени интериорни и екстериорни врати с пожароустойчивост EI30, EI60 и 42db акустика търси дистрибутори, инвеститори, предприемачи и архитекти, които се интересуват от закупуване на висококачествени врати за своите нови инвестиции и проекти.

 

ПОЛША BOPL20150203001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма с опит в областта на биогоривата (пелети, брикети, дърва за огрев, подпалки) търси производители и дистрибутори на иновативни продукти, свързани с енергия от възобновяеми източници, за да дистрибутира техните продукти на полския пазар.Фирмата също така предлага обслужване на отоплителна техника (котли, бойлери, печки и др.).

 

ПОЛША BRPL20141219001 Виж пълния текст (EN)  
Малка фирма, специализирана в продажбата на дребно на дрехи от топ дизайнерски марки, предлага дистрибуция чрез своя онлайн магазин.

 

ПОЛША BOPL20150217003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, която се занимава с проектиране и производство на специални модули и инструменти за производствени предприятия, предлага подизпълнителски услуги. Фирмата също има капацитет и предлага като под-изпълнител разработване на поръчки за производствени линии и части от производствени линии.

 

ПОЛША BOPL20141205003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси дистрибутор на система за биомониторинг на вода. Тя също така предлага подизпълнителски услуги като доставчик на система за биомониторинг на вода за фирми, които търсят този вид технология.

 

ПОЛША BOPL20150220002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство на дамско и мъжко облекло, предимно костюми, униформи, официално работно облекло за клиенти от цяла Европа, търси производствени споразумения и възможности за подизпълнение.

 

ПОЛША BOPL20150220001 Виж пълния текст (EN)  
Цех за обработка на дърво, произвеждащ различни дървени навеси и беседки, търси потенциални дистрибутори и предлага подизпълнение.

 

ПОЛША BOPL20150219002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на консумативи за заваряване (електроди и тел), търси дистрибутори и търговски агенти за своите продукти. Фирмата предлага широка гама от продукти с много високо качество и на разумни цени.

 

ПОРТУГАЛИЯ 20120719063 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в продажба и инсталиране на електрически съоръжения, системи за безопасност и системи за автоматизация на дома, предлага да бъде търговски посредник (агент, дистрибутор, представител) на технологични продукти и услуги. Освен това, фирмата предлага подизпълнителски дейности, като например предоставяне на услуги по инсталиране и поддръжка.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131229002 Виж пълния текст (EN)  
Производител на висококачествени консерви от риба и мекотели, като: риба тон, сардини, скумрия, октоподи, калмари и миди, търси търговски посредници (дистрибутори и търговци на дребно).

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131230002 Виж пълния текст (EN)  
Производителна няколко вида сирене търси вносители (търговци на дребно или на едро) във всички страни.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131229001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма,известна с производството на висококачествени, традиционни, ръчно бродирани пердета, салфетки, чаршафи, престилки, подложки за чаши, покривки и коледни бродерии, търси търговски посредници.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131223001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на висококачествен и рядък вид мед, който може да се намери само в района на Азорските острови, търси търговски посредници (агент, представител, дистрибутор).

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131231001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в дистрибуцията и маркетинга на азорски гурме продукти, търси търговски посредници (агент, представител, дистрибутор) за разпространение и популяризиране на тези продукти във всички страни.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131223002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, която произвежда суха храна за животни, както и брашно, бисквити и тестени изделия за консумация от хора, търси търговски посредници (агент, представител, дистрибутор).

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20131231002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма,специализирана в популяризиране и разпространение на широка гама продукти от Азорските острови, търси търговски посредници (агент, представител, дистрибутор) във всички страни.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20150216001 Виж пълния текст (EN)  
Търговец със собствена марка на оригинални части за автомобилни климатицитърси дистрибутори.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20130903001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството и търговията на екзотични цветя,търси агенти или дистрибутори.

 

ПОРТУГАЛИЯ BRPT20130903001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство на екзотични цветяи търговията с тях, желае да работи като агент или дистрибутор за разпространение на различни видове растения.

 

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20130902002 Виж пълния текст (EN)  
Туристическа агенция желае да създаде партньорства с други туристически агенции и туроператори от ЕС посредством споразумения за подизпълнение и аутсорсинг.

 

РУМЪНИЯ BORO20150511002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в проектиране, производство и търговия на синтеровани продукти, най-вече за автомобилната индустрия, търси партньори, заинтересовани от разработване и производството на нови продукти и процеси. Фирмата предлага да работи като подизпълнител. Фирмата разполага с екип от специалисти с опит в праховата металургия.

 

РУМЪНИЯ BORO20150210002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма,специализирана в производството на спортна екипировка и работно облекло, търси дистрибутори в цяла Европа. Фирмата предлага услугите си и като подизпълнител

 

РУМЪНИЯ BORO20150203001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в набиране и назначаване на персонал в чужбина, предлага партньорства, като например споразумения за услуги, за фирми, които се интересуват от наемане на квалифициран персонал от Румъния.

 

СЛОВАКИЯ BOSK20140723002 Виж пълния текст (EN)  
Сдружение на юридически лица в областта на оползотворяване на биомаса, търситърговски посредници и дистрибутори. Фирмата предлага пелети, реконструкция на въглищни, коксови и седиментни топлопроводи, монтаж и експлоатация на пелетни котли, производство и продажба на топлинна енергия и др.

 

СЛОВАКИЯ BOSK20150213001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, работеща в областта на информационните технологии и разработка на софтуер (например автоматизиране на вътрешните процеси, управление на информация, системна интеграция), предлага своите услуги чрез споразумение за подизпълнение или споразумение за услуги. Фирмата търси клиент, за който да разработи софтуерно решение, според неговите  специфични нужди. Също така търси софтуерна компания, за която да работи като подизпълнител.

 

СЛОВЕНИЯ BOSI20150224001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на автоматизирани бензиноколонки за доставчиците на горива и метан,търси партньори, заинтересовани от споразумение за производство или за подизпълнение. Колонките са подходящи за градски центрове, търговски центрове, крайградски и селски райони. Основното предимство на автоматичните бензиноколонки е ниският инвестиционен разходи за изграждане и експлоатация.

 

СЛОВЕНИЯ BOSI20141215002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на пластмасови изделия с опит в ултразвуково заваряване на пластмаси, търси потенциални партньори, за който да произвежда пластмасови части по поръчка. Фирмата търси също търговски агенти и дистрибутори.

 

СЪРБИЯ 20091204009 BO Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в проектиране и производство на балансиращи машини и вибродиагностично оборудване,предлага услугите си като дистрибутор на подобни продукти.

 

СЪРБИЯ 20100211044 BO Виж пълния текст (EN)  
Фирма, фокусирана върху безпилотни летателни апарати и структури от композитни материали предлага дистрибуция на подобни продукти на други производители. Компанията е добре установена на сръбския пазар и разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит в аеронавтиката.

 

СЪРБИЯ BRRS20141205001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в търговия и дистрибуция на профили за строителната индустрия, епоксидна фугираща смес и аксесоари за баня, предлага да действа като представител или дистрибутор на водещи европейски производители.

 

СЪРБИЯ BORS20130919001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производителна цистерни, резервоари и контейнери от метал, търси дистрибутори и предлага подизпълнение. Фирмата е специализирана в производство и монтаж на инсталации за отстраняване на прах и почистване на въздуха, технологични линии от неръждаема стомана, различни съоръжения, използвани в предприятията за преработка, газови съоръжения и бензиностанции. Фирмата предлага подизпълнителски услуги, свързани с проектирането и производството на съдове под налягане и съоръжения за биогаз централи и търси дистрибутор на продуктите си на Европейския пазар.

 

ТУРЦИЯ 20120105021 BO Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на иновативни хранителни вещества и торове за растения, търси търговски посредници за своите продукти.

 

ТУРЦИЯ BOTR20150123003 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на първокласен студено пресован зехтин и висококачествени маслини,  търси дистрибутори.

 

УНГАРИЯ BOHU20141209004 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в управлението на международни проекти, информация за конкуренцията, консултации за продажби и бизнес консултиране, предлага своите услуги на предприятията в ЕС. Фирмата търси чуждестранни партньори от секторите продажби на дребно, нефт и газ, бързооборотни стоки, енергетика, недвижими имоти, моторни спортове, ИКТ, НИРД и строителство. Търси се сътрудничествона базата на споразумение за предоставяне на услуги.

 

УНГАРИЯ BOHU20150206001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на части за автомобилната промишленост и за машини търси международни бизнес партньори за производствени и дистрибуторски споразумения.Фирмата произвежда алуминиеви и магнезиеви сплави в среден и голям размер.

 

УНГАРИЯ BOHU20150213001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, производител на ръчно изработени, плетени играчки за деца, търси дистрибутори. Играчките представляват различни видове животни, те са безопасни за децата (CEсертифицирани), изработени от 100% памук.

 

ФРАНЦИЯ BOFR20141219001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на коняк, вино и гроздов сок, търси търговски агенти и дистрибутори.

 

ФРАНЦИЯ BOFR20141218001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на десикант на пакетчета и абсорбери за влага за битови и промишлени нужди,предлага своите услуги като подизпълнител и търси дистрибутори. Гамата от продукти е доста голяма и фирмата има възможност да произвежда продукти по предварително споразумание.

 

ФРАНЦИЯ 20120605057 BR Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производството на анаеробни биореактори за производство на биогаз, предлага подизпълнение и е отворена към размяна на акции, за привличане на финансови ресурси.

 

ФРАНЦИЯ BOFR20150205002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма със собствена разработка на цифрова микро-камера, която може да записва висококачествено видео със звук от няколко метра, предлага своите продукти и услуги в рамките на споразумение за аутсорсинг.Камерата е малка, дискретна и може да се използва от полиция, за военни и охранителни цели. Записаните клипове могат лесно да бъдат разглеждани след това на компютър.

 

ФРАНЦИЯ BRFR20150211001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, действаща в сферата на производство и търговия с индустриалните брави и фиксиращи устройства се интересува от инвестиране или закупуване на малък бизнес в този сектор. Търсеният партньор трябва да е от същия сектор ида има доказани способности за проектиране, разработване и производство на иновативни фиксиращи системи с помощта на най-новите технологии, като магнетизъм, електроника, биометрични данни, свързани системи.

 

ФРАНЦИЯ BRFR20150327001 Виж пълния текст (EN)  
Консорциум, специализиран във ветеринарния сектор, търси производители и доставчици на ветеринарни и здравни продукти за животни, които да предлага във Франция, Бенелюкс, Испания и Португалия.Предлаганото сътрудничество е в рамките на споразумение за дистрибуторски услуги.

 

ФРАНЦИЯ BRFR20141219001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в преместване на индустриални машини и инсталация на машини, включително управление на сложни индустриални проекти, търси доставчици на индустриални услуги, специализирани в електроенергия, тръбопроводи, механични инсталации, автоматизация, които могат да действат като подизпълнители в страни, където френската компания все още не присъства, но има клиентски проекти.

 

ФРАНЦИЯ BRFR20150324003 Виж пълния текст (EN)  
Търговски агент, специализиран в продажбата на хранителни продукти, предлага търговски посреднически услуги за производители от всички европейски страни.

 

ФРАНЦИЯ BRFR20141219002 Виж пълния текст (EN)  
Доставчик на търговски услуги и услуги за развитие на бизнеса на френски компании, заинтересовани от развитие на тяхната дейност в чужбина, търси доставчици на услуги или подизпълнители с подобни дейности в други европейски страни.

 

ФРАНЦИЯ BOFR20150401001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в производство на бельо и плажно облекло, търси дистрибутори в Европа. Фирмата предлага редица уникални продукти, включително продукти, направени от хипоалергенни материали, а също така представя нови продукти всеки месец.

 

ФРАНЦИЯ BOFR20141211001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, специализирана в молекулярната биология и биотехнология е разработила иновативeн диагностичен комплект, позволяващ бързо и ефикасно откриване на токсични микроводорасли във водна среда, за предотвратяване на вреден, токсичен цъфтеж на водорасли. Фирмата търси агенти и дистрибутори на техния продукт.

 

ХОЛАНДИЯ BONL20150402001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма, международен доставчик на фитинги, клапани, тръби, системи и модули за индустриални приложения, търси международни партньорства, свързани с производство, съвместни предприятия или създаване на офис за продажби. Фирмата също търси партньори в областта на генерирането, съхранението, транспортирането и използването на водород.

 

ХОЛАНДИЯ BONL20150409001 Виж пълния текст (EN)  
Консорциум от 3 опитни компании е в процес на разработване на иновативни гръдни протезичрез технологията 3D печат. За по-нататъшно развитие на продукта консорциумът търси инвеститор на база финансово споразумение.

 

ХОЛАНДИЯ BONL20150409002 Виж пълния текст (EN)  
Дизайнер и производител на висококачествени дамски чанти и аксесоари от естествена кожа, търси агенти и дистрибутори.

 

ХЪРВАТИЯ BOHR20141126001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на настолни касови апарати, мобилни касови апарати, фискални принтери, нефискални принтери и POS (точка на продажба) принтери търси дистрибутори.

 

ХЪРВАТИЯ BOHR20141219001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма е разработила уеб система за резервиране на спортни игрища, спортни услуги (треньори) и търси представители и инвеститори, както и възможности за франчайзинг.Системата се основава на пряка уеб комуникация между спортни центрове, крайни потребители (хора, които искат да резервират спортни услуги ) и обучители (треньори), създавайки малка социална мрежа.

 

ХЪРВАТИЯ BOHR20141118001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на продукти от керамика: кухненски съдове, съдове за приготвяне на храна, керамичнилампи за тавани и стени, съдове за еко-продукти, керемиди и стенописи, сувенири търси търговски посредници.Фирмата предлага своя опит като производител на керамични продукти чрез споразумения за услуги и споразумения за подизпълнение на архитектурни фирми и фирми за дизайн.

 

ЧЕХИЯ BOCZ20150210001 Виж пълния текст (EN)  
Франчайзинг веригата от ресторанти с 12 ресторанта в Чехия и 4 ресторанта в Германия, Австрия, Словакия и Румъния търси франчайзополучатели.Характерно за веригата е добрата кухня и наливна бира на самообслужване. Първият ресторант стартира през 2006 г.

 

ЧЕХИЯ BRCZ20141211001 Виж пълния текст (EN)  
Дизайнер на елементи за интериорна украса търси производител. Фирмата проектира букви (размери около 30-50 см.) от платове, поливинилхлорид (PVC), дърво и тел.

 

ШВЕЦИЯ BRSE20150211001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси медицински продукти, които да продава на скандинавския пазар. Продуктите, които търси, трябва да бъдат с висок стандарт, със CE-маркировкаот една от четирите области: медицински устройства, инвалидни колички, продукти за рехабилитация и продукти за грижа за рани.

 

ШВЕЦИЯ BOSE20150211001 Виж пълния текст (EN)  
Фирма търси партньор за дистрибуция на техните продукти за здравни заведения: етажерки за материали и консумативи, колички от неръждаема стомана и уникална възглавница за инвалидна количка с вграден вентилатор. Потенциалните партньори могат да избират кой от продуктите биха искали да предлагат и продават.

 

ШВЕЦИЯ BOSE20141222002 Виж пълния текст (EN)  
Фирма за иновативни и висококачествени тапи за уши, направени от пластмаса, предпазващи ушите от вреден шум, като в същото време запазват добро качество на звука, търси партньори за дистрибуция на продукта.

 

ШВЕЦИЯ BRSE20150210001 Виж пълния текст (EN)  
Технологична фирма, в сектора пречистване на вода, търси доставчици и производителина клапани (вентили). Високото качество и бързата доставка са приоритет.

 

ЯПОНИЯ BOJP20150202001 Виж пълния текст (EN)  
Производител на натуралнипродукти за пране, търси дистрибутори в ЕС. Фирмата е разработиланатурален продукт без химически елементи, който:

- дезодорира неприятни миризми, причинени от сушене на пране на закрито;

- премахва плесени и петна от вътрешната страна на перални машини.